Αξιλογούμε τις Ψεύτικες Βλεφαρίδες σε Συστάδα της Nanolash – DIY Eyelash Extensions

ψεύτικες βλεφαρίδες

Υπάρχει ορισμός για τις τέλειες βλεφαρίδες; Σίγουρα πρέπει να είναι μακριές, πυκνές και περιποιημένες. Η Μητέρα Φύση δεν ήταν ευγενική με όλες μας από αυτήν την άποψη. Πολλές γυναίκες έχουν πολλά προβλήματα με τις αδύναμες βλεφαρίδες τους. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες από την Nanolash – DIY Eyelash Extensions μπορεί να είναι η καλύτερη λύση!

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες φυσικά;

Οι βλεφαρίδες είναι πολύ ευαίσθητες. Κατά μέσο όρο, ο κύκλος ζωής τους είναι 3 έως 4 μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα πέφτουν για δημιουργήσουν χώρο για νέες. Σε αυτό το σημείο οι κυρίες ταλαιπωρούνται με τις αραιές βλεφαρίδες τους και το μήκος.

Φυσικά σε αυτή την κατάσταση οι βλεφαρίδες δεν είναι στα καλύτερα τους. Δεν μας κάνει εντύπωση λοιπόν που οι γυναίκες θέλουν να πειραματιστούν με διάφορα ενυδατικά και μάσκαρα βλεφαρίδων. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα ικανοποιητικά. Επιπλέον τα ακατάλληλα προϊόντα περιποίησης ενδέχεται να επιβαρύνουν περισσότερο τις αδύναμες βλεφαρίδες.

Μία λύση είναι να φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες σε ταινία κάθε μέρα, ή να αποκτήσετε ημιμόνιμα εξτένσιον βλεφαρίδων. Ωστόσο η πρώτη λύση απαιτεί πολύ χρόνο και η δεύτερη επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση των βλεφαρίδων σας.

Σήμερα όμως υπάρχουν και οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια για DIY τοποθέτηση στο σπίτι από την Nanolash! Εφαρμόζονται κάτω από τις φυσικές βλεφαρίδες, περίπου 1 mm μακριά από τη γραμμή των βλεφαρίδων, για να μην καταστρέφουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Η εφαρμογή τους διαρκεί μόνο 10 λεπτά και θα αντέξει έως και 5 μέρες.

Είναι μία εξαιρετική λύση για τις γυναίκες που ενδιαφέρονται για την κατάσταση των βλεφαρίδων τους και δε συμβιβάζονται με τον όγκο τους!

ψεύτικες βλεφαρίδες

DIY Lash Extensions – τι είναι αυτό το προϊόν;

Τα DIY Lash Extensions είναι η απόλυτη καινοτομία στην αγορά ομορφιάς. Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος είναι σχεδιασμένες για χρήση στο σπίτι και η διαδικασία γίνεται πανεύκολα.

Τα DIY Eyelash Extension είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις:

  • μονή συσκευασία – περιέχει 36 ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες, σε 3 διαφορετικά μήκη και 8 στυλ, για να διαλέξετε.
  • Eyelash Extensions Kit – εκτός από τα τουφάκια, περιέχει και κάποια αξεσουάρ, όπως bonder, sealer, remover και εργαλείο τοποθέτησης βλεφαρίδων από την Nanolash.

Χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για να τοποθετήσετε τα εξτένσιον βλεφαρίδων με DIY τοποθέτηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το bonder και να περιμένετε 30-60 δευτερόλεπτα για να κολλήσει καλά. Στη συνέχεια πάρτε τη συστάδα ψεύτικων βλεφαρίδων και εφαρμόστε την περίπου 1 mm μακριά από τη γραμμή των βλεφαρίδων σας. Προτείνεται να ολοκληρώσετε με το sealer βλεφαρίδων, για να ξεφορτωθείτε την κολλώδη στρώση και να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Τρία απλά βήματα χωρίζουν κάθε γυναίκα από ένα εντυπωσιακό βλέμμα.

Ποια είναι τα μεγαλύτερα οφέλη των ψεύτικων βλεφαρίδων σε τουφάκια Nanolash για χρήση στο σπίτι;

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος Nanolash για DIY εφαρμογή έχουν πολλά θετικά. Αυτό επιβεβαιώνεται από πολλές θετικές διαδικτυακές αξιολογήσεις.

Τα DIY Lash Extensions είναι απαλά, ανάλαφρα και εύχρηστα. Επιπλέον αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα του ματιού σας.

Αυτές οι πολυτελείς ψεύτικες βλεφαρίδες προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής. Δεν παραμορφώνονται, δεν ισιώνουν και επίσης διαθέτουν μια ελαστική ταινία που σας επιτρέπει να κρύψετε έξυπνα την σύνδεση μεταξύ των ψεύτικων εξτένσιον και των φυσικών σας βλεφαρίδων.

Ωστόσο το πιο σημαντικό με αυτές τις βλεφαρίδες είναι ότι μπορείτε να τις τοποθετήσετε μόλις σε 10 λεπτά! Τόσο απέχετε από το όνειρό σας για όμορφες, ογκώδεις βλεφαρίδες που αναδεικνύουν την ομορφιά των ματιών σας.

DIY Lash Extensions – η λύση για κάθε γυναίκα

Τα DIY Lash Extensions είναι αναμφίβολα από εκείνα τα προϊόντα που αξίζουν όλη τη διαφημιστική εκστρατεία τους. Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες σας επιτρέπουν να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, πολύ γρήγορα.

Είναι σχεδιασμένες με γνώμονα κάθε γυναίκα. Η τοποθέτησή τους διαρκεί έως και 5 μέρες και δε θα σας προκαλέσει προβλήματα. Χάρη στα ψεύτικα εξτένσιον βλεφαρίδων για DIY εφαρμογή, θα αποκτήσετε το αποτέλεσμα Russian Volume, ή ένα πιο φυσικό βλέμμα, ό,τι προτιμάται για τις βλεφαρίδες σας.