Αξιολογήσεις για Μάσκες Μαλλιών με Κερατίνη με Κορυφαίες Βαθμολογίες

Τα κατεστραμμένα μαλλιά χαλούν σίγουρα την καλή σας διάθεση. Φαίνονται άσχημα, θαμπά, άγρια και με ψαλίδα και είναι δύσκολο να τα δαμάσετε και να κάνετε ένα όμορφο χτένισμα. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποκατάσταση των μαλλιών σας; Ένα πράγμα: κερατίνη. Αυτή η πρωτεΐνη χτίζει τα μαλλιά και γεμίζει τα κενά στο στρώμα της επιδερμίδας της τρίχα, διορθώνοντας τον άξονα της τρίχας. Πού θα βρείτε την πιο υψηλής ποιότητας κερατίνη; Χρησιμοποιήστε μία ποιοτική μάσκα. Εξασφαλίζει πλήρη επανόρθωση στο σπίτι. Πριν επιλέξετε μία ακριβή θεραπεία σε κομμωτήριο ή κόψετε τα μαλλιά σας, δοκιμάστε μια μάσκα αναζωογόνησης των μαλλιών.

Οφέλη της κερατίνης για τα μαλλιά

Όπως αναφέραμε η κερατίνη είναι ένα από τα συστατικά που χτίζει τα μαλλιά. Αυτή η πρωτεΐνη πρέπει πάντα να είναι σε βέλτιστα επίπεδα, ώστε τα μαλλιά να είναι δυνατά, υγιή και ανθεκτικά στη φθορά. Δυστυχώς, είναι δύσκολο να τα διατηρήσετε, γιατί τα μαλλιά εκτίθενται συνεχώς σε πολλούς επιβλαβείς παράγοντες. Εκτός από τα ακατάλληλα προϊόντα, ταλαιπωρούνται και από εξωτερικούς επιτιθέμενους (χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή, δυνατή ηλιοφάνεια, υπεριώδη ακτινοβολία, τοξίνες, ρύπανση). Το στέγνωμα με το πιστολάκι, το ίσιωμα και οι μπούκλες με αξεσουάρ θερμότητας, προκαλούν επίσης ζημιά.

Πώς να επανορθώσετε τα μαλλιά σας με κερατίνη;

Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο: η κερατίνη είναι η πιο ισχυρή γιατί οικοδομεί τα μαλλιά. Πρέπει να την αναπληρώσουμε αν θέλουμε ανθεκτικά, υγιή μαλλιά. Χρησιμοποιώντας προϊόντα πλούσια σε αυτήν, διατηρούμε τη βέλτιστη ποσότητα της, κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται όμορφα και διατηρώντας τα προστατευμένα. Για να λειτουργήσει, δεν αρκεί να την αφήσουμε για τρία μόνο λεπτά. Μία μάσκα μαλλιών είναι ο καλύτερος φορέας κερατίνης, επιτρέποντάς σας να περιποιηθείτε τέλεια τα μαλλιά σας!

Μάσκα Μαλλιών Κερατίνης: Καλύτερη Θεραπεία Μαλλιών Στο Σπίτι

Η μάσκα μαλλιών είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώσει έναν σκοπό: να επανορθώσει εντατικά τα μαλλιά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια τέτοια θεραπεία απαιτεί περισσότερο χρόνο και πρέπει να μείνει στα μαλλιά για δεκαπέντε λεπτά ή ακόμα και περισσότερο. Μία μαλακτική μαλλιών λειαίνει και τα μαλλιά χτενίζονται ευκολότερα, αλλά χρειάζεστε μια μάσκα για πιο εντατικά αποτελέσματα και περιποίηση. Είναι απαραίτητη.

Ίσιωμα μαλλιών με κερατίνη – μπορεί αυτή η θεραπεία να αποκαταστήσει τα κατεστραμμένα μαλλιά;

Ας μιλήσουμε για τη θεραπεία κερατίνης και την τρέλα που επικρατεί. Βελτιώνει εντατικά την κατάσταση των μαλλιών; Η θεραπεία λείανσης με κερατίνη είναι εξαιρετικά δημοφιλής, επειδή κάνει τα μαλλιά να φαίνονται καλύτερα αμέσως, γίνονται λεία και λαμπερά. Δεν είναι αλήθεια, ωστόσο, ότι η κερατίνη που ισιώνει, θρέφει και επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά. Παρόλο που προσφέρει στα μαλλιά τα μόρια κερατίνης, η θεραπεία πραγματοποιείται με πολύ υψηλή θερμοκρασία (230 βαθμοί Κελσίου, καταστροφικό για τα μαλλιά). Μετά την εφαρμογή του προϊόντος κερατίνης, ο κομμωτής ισιώνει κάθε τούφα πολλές φορές, κάτι που επιδρά αρνητικά στα μαλλιά.

Επίσης η θεραπεία που χρησιμοποιείται περιέχει τοξικές ουσίες, όπως η φορμαλδεΰδη. Είναι απαραίτητα για να κάνουν την κερατίνη να ενσωματωθεί στις δομές των μαλλιών και να συμπιεστεί μέσα στις επιδερμίδες της τρίχας. Συνοψίζοντας, η θεραπεία λείανσης με κερατίνη δεν είναι καλή για τα μαλλιά.

Μάσκες Μαλλιών Κερατίνης με Κορυφαία Βαθμολογία

NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Μέγεθος: 300 ml

Θεραπεία κορυφαίας ποιότητας και υπέροχα μαλλιά! Τα μαλλιά σας θα γίνουν απαλά στο άγγιγμα μετά από την πρώτη κιόλας χρήση της μάσκας. Η λάμψη και η ζωντάνια των μαλλιών θα είναι εντυπωσιακή. Η μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται μία φορά τη βδομάδα ή κάθε τέσσερις ή πέντε μέρες, εάν τα μαλλιά σας είναι πολύ φθαρμένα. Τα μαλλιά θα ενδυναμωθούν γρήγορα και θα είναι ανθεκτικά στη φθορά. Τα υγιή, ενυδατωμένα μαλλιά δεν θα φαίνονται πια θαμπά γιατί η Nanoil δίνει ένταση στο χρώμα και χαρίζει λάμψη. Είναι υπέροχη! Η μάσκα έχει ιδανική υφή, διαρκεί πολύ και έχει πολύ καλή τιμή. Οι επαγγελματίες κομμωτές την προτείνουν επειδή είναι ένα προϊόν επιπέδου κομμωτηρίου. Δείτε και μόνοι σας: η κερατίνη σε συνδυασμό με πανθενόλη θα σας δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο www.nanoil.gr.

GLOBAL KERATIN DEEP CONDITIONER

Μέγεθος: 200 ml

Eίναι μια από τις πιο ακριβές μάσκες μαλλιών στην κατάταξη μας. Αξίζει την τιμή της; Οι χρήστες αμφιταλαντεύονται, αλλά υπάρχει ένα σίγουρο: η Global Keratin Deep Conditioner θα θρέψει τα μαλλιά σας. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών, βελτιώνει την κατάστασή τους, αποτρέπει το φριζάρισμα και τα ατίθασα μαλλιά. Καλό είναι να χρησιμοποιείται με άλλα προϊόντα Global Keratin για να δώσει καλά αποτελέσματα. Το προϊόν βασίζεται σε ένα μείγμα βιταμινών και πεπτιδίων.

KEUNE CARE KERATIN HAIR MASK

Μέγεθος: 200 ml

Σχετικά μικρό μέγεθος συγκριτικά με την υψηλή τιμή του: ποιο είναι το αποτέλεσμα; Η μάσκα Kenue συνδυάζει κερατίνη, με προ-βιταμίνη Β5 και βούτυρο καριτέ και λειτουργεί αποτελεσματικά σε κανονικά και λεπτά μαλλιά. Προστατεύει σε μεγάλο βαθμό από εξωτερικούς παράγοντες, δυναμώνει και ενυδατώνει. Τα μαλλιά προστατεύονται από την υπεριώδη ακτινοβολία, την ατμοσφαιρική ρύπανση, τη χημική επεξεργασία (βαφή, ντεκαπάζ, περμανάντ) και το καθημερινό χτένισμα. Χρησιμοποιήστε το συχνά για να δείτε τα μαλλιά σας πιο υγιή (τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα, ιδανικά πρέπει να ταιριάξετε την κατάσταση των μαλλιών σας με τη συχνότητα).

PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME HAIR MASK

Μέγεθος: 200 ml

Η μάσκα Phytokeratine παρέχει βέλτιστη ποσότητα κερατίνης για να θρέψει και να βελτιώσει την κατάσταση των μαλλιών σας, προσφέρει ενδυνάμωση και ανθεκτικότητα στη φθορά. Είναι αρκετά πηκτό και δύσκολο στην τοποθέτηση και στο ξέβγαλμα, αλλά θα σας φανεί χρήσιμη εάν έχετε πολύ ξηρά, κατεστραμμένα μαλλιά. Αυτός ο τύπος μαλλιών μπορεί να επωφεληθεί περισσότερο από την κερατίνη της μάσκας Phyto. Η ποσότητα της κερατίνης στη φόρμουλα μπορεί να μην είναι ιδανική, αλλά περιέχει πολλές φυτικές ουσίες και λάδι μπάομπαμπ. Η υψηλή της τιμή ωστόσο, συγκριτικά με το μικρό μέγεθος είναι ένας λόγος που πολλοί άνθρωποι δεν την προτιμούν.

LANZA KERATIN HEALING OIL HAIR MASK

Μέγεθος: 210 ml

Ένα μείγμα κερατίνης, λαδιών, εκχυλίσματος κόκκων καφέ και φρούτων ασαΐ; Ναι παρακαλώ! Το μικρό μέγεθος και ψηλή τιμή όμως δεν μας ενθουσιάζει. Θα καταφέρει η μάσκα να κάνει τα μαλλιά λαμπερά και υγιή πριν τελειώσει; Είναι όμως εύχρηστη, ενυδατώνει, απαλύνει και προστατεύει από τη φθορά. Η μάσκα περιέχει μικρή ποσότητα κερατίνης, αλλά η συχνή της χρήση σίγουρα θα ωφελήσει τα μαλλιά σας. Το Lanza Keratin Healing Oil δεν περιέχει γλουτένη και χλωριούχο νάτριο και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

KÉRASTASE RÉSISTANCE HAIR MASK

Μέγεθος: 200 ml

Οι εταιρείες προϊόντων μαλλιών συχνά προσφέρουν ακριβές μάσκες μικρού μεγέθους. Πιστεύουν ότι θα τις αγοράσουμε χωρίς να μας νοιάζει η τιμή; Πολλοί άνθρωποι αναζητούν εναλλακτικές, με εξαιρετικές κριτικές που είναι και πιο οικονομικές ταυτόχρονα. Η επιλογή εξαρτάται φυσικά από εσάς. Αν ψάχνετε για μια καλή μάσκα για κατεστραμμένα μαλλιά που μπορεί να θεραπεύσει ακόμη και τα πολύ ξηρά, εύθραυστα μαλλιά, τότε η Kerastase είναι μια καλή επιλογή. Η εταιρεία είναι αρκετά δημοφιλής και πρέπει να είναι στην κατάταξή μας. Η φόρμουλα της μάσκας είναι εντυπωσιακή: η κερατίνη είναι εμπλουτισμένη με κηραμίδια που γεμίζουν τα πορώδη κενά των τριχών. Ενισχύει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά αρκετά αποτελεσματικά.

COCOCHOCO KERATIN HAIR MASK

Μέγεθος: 500 ml

Πολλοί αγαπούν ότι αυτή η μάσκα είναι σε μεγάλη συσκευασία, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που το αναφέρουν ως πρόβλημα: τι γίνεται αν η μάσκα δεν λειτουργεί αποτελεσματικά/ να ξοδέψω τόσα πολλά χρήματα σε ένα προϊόν που μπορεί να αποδειχθεί κακό για τα μαλλιά μου; Η εταιρεία υπόσχεται ότι τα φυσικά συστατικά και τα βότανα θα βελτιώσουν την κατάσταση των μαλλιών και θα τα αναζωογονήσουν. Το προϊόν προστατεύει από την αιθαλομίχλη, τη ρύπανση, τις τοξίνες και αποτρέπει τη μελλοντική φθορά. Οι βιταμίνες και τα έλαια έχουν καλή επίδραση στα μαλλιά. Η μάσκα Cocochoco είναι φτιαγμένη για ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, καθιστώντας τα πιο απαλά και λεία.