Γιατί είναι τόσο δημοφιλές το Nanoil Castor Oil;

Το Ricinus communis στα λατινικά σημαίνει σπόρος του φυτού, από το οποίο εξάγεται το καστορέλαιο. Γνωστό εδώ και αιώνες για τις χρήσεις του, σήμερα αναγεννάται. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος, των μαλλιών, των βλεφαρίδων, των φρυδιών και των νυχιών. Έχει θεραπευτικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα περιποιείται, γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλές ως συστατικό σε πολλά προϊόντα ομορφιάς. Το Nanoil Castor Oil είναι το καλύτερο καστορέλαιο στην αγορά. Είναι ψυχρής πίεσης, ακατέργαστο και 100% βιολογικό. Έχει ανάλαφρη σύνθεση συγκριτικά με άλλα παρόμοια λάδια, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

nanoil castor oil

Το καστορέλαιο χρησιμοποείται από παλιά ως καθαρτικό. Σήμερα χρησιμοποιείται στην παραγωγή καλλυντικών, κρεμών και άλλων προϊόντων περιποίησης.

Πώς λειτουργεί το καστορέλαιο;

Το καστορέλαιο είναι ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου, καθώς έχει αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιακή δράση. Καταπολεμά την ακμή και άλλες ατέλειες. Πλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό για να ανοίξετε τους πόρους και μετά απλώστε το λάδι στο πρόσωπό σας, ή εφαρμόστε το τοπικά σε σπυράκια και μαύρα στίγματα.

Το λάδι ενυδατώνει, λειαίνει και μαλακώνει το δέρμα, χαρίζοντας ελαστικότητα, σφριγηλότητα και τέλεια εμφάνιση. Εάν ταλαιπωρείστε με ξηροδερμία, το προϊόν θα ελαχιστοποιήσει την αφυδάτωση και θα ενυδατώσει με διάρκεια.

Η ρικίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μαλλιά. Έχετε αραίωση και τριχόπτωση; Για να αποκτήσετε πυκνά, μακριά μαλλιά, κάντε μασάζ με το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής σας συχνά, για να τονώσετε τους θύλακες. Με το λάδι θα απαλλαγείτε από ενοχλητικά δερματικά προβλήματα, όπως πιτυρίδα ή ψωρίαση. Τα μαλλιά θα λάμψουν, θα είναι θρεμμένα και αναζωογονημένα. Θα δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα στα μαλλιά σας όταν χρησιμοποιείτε το λάδι την νύχτα. Το πρωί λουστείτε και εφαρμόστε μαλακτικό. Το προϊόν λειτουργεί τέλεια ως σέρουμ στις άκρες για να τα προστατεύει από τη ψαλίδα. Τα έλαια θα σας προσφέρουν και φυσική αντηλιακή προστασία.

οφέλη καστορέλαιου nanoil

Μπορείτε να μοιραστείτε το λάδι με τους αγαπημένους σας. Λειτουργεί και σε άνδρες, καθώς είναι ιδανικό για την περιποίηση και τη φροντίδα της γενειάδας. Η γενειάδα σας θα είναι λεία, απαλή και περιποιημένη. Χρησιμοποιήστε το και στα φρύδια, στις βλεφαρίδες, για να τα σκουρύνετε και να τα δυναμώσετε, ενώ παράλληλα θα επιταχύνετε την ανάπτυξή τους. Ονειρεύεστε μακριές βλεφαρίδες; Έτσι θα το πετύχετε!

Το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστικό προσώπου. Οι αναπλαστικές του ιδιότητες το καθιστούν όλο και πιο αγαπητό για την μέθοδο καθαρισμού με λάδια (OCM), δηλαδή πιο απλά, ο καθαρισμός προσώπου με φυσικά λάδια. Δημιουργήστε το δικό σας μείγμα λαδιών με βάση το καστορέλαιο. Συνδυάστε το με ένα διαφορετικό λάδι, όπως για παράδειγμα αμυγδαλέλαιο ή λάδι χοχόμπα. Κάντε μασάζ στο πρόσωπο, αφήστε τα λάδια για 2-3 λεπτά. Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ για να πετύχετε θρέψη εις βάθος. Αν και το λάδι είναι λιπαρό, δεν αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας. Χάρη στην ανάλαφρη σύνθεση του απορροφάται γρήγορα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για την αφαίρεση αδιάβροχου έντονου μακιγιάζ.

Εφαρμόστε το λάδι για καλύτερα αποτελέσματα συχνά. Μετά από μία βδομάδα θα δείτε διαφορά, αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη χρήση, έτσι το προϊόν θα κάνει τα μαγικά του.

Γιατί το Nanoil Castor Oil είναι τόσο δημοφιλές;

Το λάδι είναι  δημοφιλές μεταξύ των καταναλωτών και των επαγγελματιών. Γιατί Nanoil; Η απάντηση είναι απλή. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα, διατίθενται σε συσκευασία 50 ml, για να σας προσφέρει μεγάλη διάρκεια. Είναι το ιδανικό λάδι περιποίησης γιατί είναι 100% αγνό, ψυχρής πίεσης και ακατέργαστο και αυτό επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό ποιότητας Ecocert. Δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες, παραβένες και αλκοόλες. Με το Nanoil θα είστε σε καλά χέρια σίγουρα. Το λάδι πωλείται σε κεχριμπαρένια γυάλινα μπουκάλια για να διασφαλιστεί ότι διατηρεί όλες τις ιδιότητες του, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το Nanoil Castor Oil λειτουργεί τέλεια για μαλλιά και δέρμα οποιουδήποτε τύπου. Επιλέξτε το εάν:

  • αναζητάτε πιστοποιημένο, ακατέργαστο, ψυχρής πίεσης και ασφαλές λάδι,
  • θέλετε να κάνετε οικονομία και χρειάζεστε ένα προϊόν με πολλές λειτουργίες,
  • το δέρμα σας χρειάζεται γρήγορη ενυδάτωση και θρέψη,
  • θέλετε να απαλλαγείτε την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες,
  • ονειρεύεστε μακρύτερα μαλλιά,
  • έχετε αδύναμα και λιπαρά μαλλιά, ή τριχόπτωση και θέλετε να τα αναζωογονήσετε,
  • χρειάζεστε ένα προϊόν με θετικές αξιολογήσεις και μόνο από όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Nanoil στο nanoil.gr και μη διστάσετε να κάνετε την πρώτη σας παραγγελία!