Δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής – Δείτε τα 5 κορυφαία προϊόντα!

Πυκνές, τολμηρές και έντονες – αυτές είναι οι βλεφαρίδες των ονείρων κάθε γυναίκας. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν συχνά διάφορες λωρίδες βλεφαρίδων ή μάσκαρα, οι οποίες αναμένεται να παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Δυστυχώς, σπάνια είναι εφικτά. Οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι μπορεί να αποδειχθούν η καλύτερη λύση. Ωστόσο, ποιο προϊόν είναι το καλύτερο;

Οι καλύτερες ψεύτικες δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι – ποια προϊόντα αξίζει να προσέξετε;

Πολλές εταιρείες ομορφιάς έχουν κυκλοφορήσει τα δικά τους προϊόντα διαμόρφωσης βλεφαρίδων. Οι γυναίκες ανυπομονούσαν να τα δοκιμάσουν το συντομότερο δυνατό, πράγμα που δεν αποτελεί έκπληξη, αφού μόλις πριν από λίγα χρόνια φαινόταν εντελώς αδύνατο να εφαρμόσετε μόνοι σας τις extensions βλεφαρίδων χωρίς επαγγελματία αισθητικό.

Σήμερα, ωστόσο, μπορείτε να εφαρμόσετε τις δεσμίδες βλεφαρίδων σας στο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι ασφαλές να πούμε ότι η αγορά ομορφιάς έχει κυριολεκτικά κατακλυστεί από δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι. Κάθε εταιρεία κάνει τολμηρές δηλώσεις, οι οποίες στη συνέχεια επαληθεύονται από τους χρήστες.

Υπάρχουν αρκετά προϊόντα που πραγματικά αξίζει να δώσετε προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η ακόλουθη κατάταξη. Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προπαρασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων που σίγουρα δεν θα απογοητεύσουν τις προσδοκίες των γυναικών.

Προκατασκευασμένες βλεφαρίδες για εφαρμογή στο σπίτι – ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές!

Το να περνάτε πολλές ώρες σε μια καρέκλα σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς αποτελούσε κάποτε μπελά για πολλές γυναίκες. Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να υπολογίζουν το κόστος που συνεπάγονται οι ημιμόνιμες extensions βλεφαρίδων. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αν υπάρχει η δυνατότητα να εφαρμόσετε τις extensions βλεφαρίδων μόνες σας στο σπίτι, θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Ωστόσο, το κλειδί για τις extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής είναι η επιλογή του σωστού προϊόντος.

Ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες δεσμίδες βλεφαρίδων που κάθε γυναίκα πρέπει να προσέξει!

1. Δεσμίδες βλεφαρίδων για extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής τηε Nanolash

Την πρώτη θέση στην κατάταξη καταλαμβάνουν οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής από τη Nanolash. Αυτό το προϊόν είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης στον τομέα της κατ’ οίκον διαμόρφωσης βλεφαρίδων. Εδώ και πολλά χρόνια, η μάρκα Nanolash προσφέρει στις κυρίες προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στη φροντίδα των λεπτεπίλεπτων βλεφαρίδων. Σήμερα, οι extensions  βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής αποτελούν μια καινοτομία στη διαμόρφωση τους.

Οι προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων έρχονται σε μια αισθητικά ευχάριστη θήκη που προστατεύεται καλά από τη φθορά. Το σετ αποτελείται από 36 δεσμίδες βλεφαρίδων. Είναι μαλακές, εύκαμπτες και μιμούνται τέλεια τις φυσικές βλεφαρίδες.

Στη συσκευασία υπάρχουν 3 μήκη ψεύτικων βλεφαρίδων: 10, 12 και 14 mm. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όποια εμφάνιση βλεφαρίδων θέλετε. Χρησιμοποιώντας τις κοντές δεσμίδες της Nanolash στις γωνίες και τις μακρύτερες στη μέση, μπορείτε να πετύχετε ένα εφέ ματιών γάτας. Η χρήση μόνο των μακρύτερων δεσμίδων βλεφαρίδων βοηθά στη δημιουργία βλεφαρίδων ρωσικού όγκου. Από την άλλη πλευρά, για ένα λεπτεπίλεπτό βλέμμα ιδανικό για καθημερινή χρήση, οι πιο κοντές δεσμίδες βλεφαρίδων για extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής λειτουργούν τέλεια.

Η όλη εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή και δεν αναμένεται να διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά. Δεν έχει σημασία αν έχετε προηγούμενη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

  • να εφαρμόσετε το συνδετικό υλικό στις βλεφαρίδες – γίνεται κολλώδες μετά από μόλις      30-60 δευτερόλεπτα, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλες φόρμουλες,
  • να εφαρμόσετε τις επιλεγμένες δεσμίδες περίπου 1 mm μακριά από τη γραμμή των            βλεφαρίδων και να το πιέσετε προς τα κάτω,
  • να περάστε το τελικό αποτέλεσμα με το σφραγιστικό για να σταθεροποιήσετε το                αποτέλεσμα.

Οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 8 στυλ βλεφαρίδων, ώστε να είναι σίγουρες ότι θα βρουν το τέλειο προϊόν για τον εαυτό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διατίθεται επίσης προς αγορά ένα ολόκληρο σετ extensions βλεφαρίδων. Εκτός από τις δεσμίδες βλεφαρίδων , περιλαμβάνει επαγγελματικά αξεσουάρ όπως ένα συνδετικό, ένα αφαιρετικό, ένα σφραγιστικό και τσιμπιδάκια από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο κατασκευαστής φρόντισε να συμπεριλάβει όλα τα απαραίτητα.

Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής εξασφαλίζουν διάρκεια ζωής έως και 5 ημέρες. Ωστόσο, έχουν υπάρξει ορισμένοι ισχυρισμοί από χρήστες που δηλώνουν ότι η σωστή μετέπειτα φροντίδα μπορεί να παρατείνει σημαντικά αυτή την περίοδο. Επιπλέον, πολλοί χρήστες επισημαίνουν επίσης ότι οι δεσμίδες βλεφαρίδων δεν παραμορφώνονται μετά την αφαίρεσή τους. Έτσι, όλα δείχνουν ότι μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν!

Σε αυτή την περίπτωση, κανένα άλλο προϊόν δεν θα μπορούσε να πάρει τη θέση του ηγέτη της κατάταξης. Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής από τη Nanolash είναι ψεύτικες βλεφαρίδες που μπορούν να χαρακτηριστούν άψογες!

2. Invisi-Lash Kit TATTI

Τη δεύτερη θέση στην κατάταξη καταλαμβάνουν οι δεσμίδες βλεφαρίδων από το Invisi-Lash Kit της μάρκας TATTI. Η μάρκα είναι αρκετά γνωστή, αλλά σίγουρα όχι όπως η Nanolash. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής αναμένεται ότι εφαρμόζονται σε 10 λεπτά. Ωστόσο, οι χρήστες ισχυρίζονται ότι σε σύγκριση με τις extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής, η εφαρμογή των βλεφαρίδων Invisi-Lash είναι λίγο πιο δύσκολη.

Η συσκευασία περιέχει βλεφαρίδες σε 4 μεγέθη: 8, 10, 12 και 14 mm. Είναι μαλακές και ελαφριές. Ωστόσο, σε σύγκριση με τις δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash, είναι απίθανο να επαναχρησιμοποιηθούν. Οι χρήστες επισημαίνουν ότι υπήρξαν περιπτώσεις παραμόρφωσης των δεσμίδων ή απώλειας των τριχών. Επιπλέον, οι δεσμίδες βλεφαρίδων από την Tatti διατίθενται σε μια διαφανή λωρίδα αντί για μαύρη, γεγονός που αποτελεί μειονέκτημα. Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να φανεί από κοντά και δεν εγγυάται ένα επιπλέον αποτέλεσμα πυκνότητας βλεφαρίδων. Μια μαύρη λωρίδα είναι μια ασύγκριτα καλύτερη λύση, οπότε μπορεί να προκαλεί έκπληξη γιατί ο κατασκευαστής επέλεξε αυτή τη δυσμενή επιλογή εδώ.

3. Κιτ Velour Xtensions Kit

Οι βλεφαρίδες από το Velour Xtensions Kit είναι οι επόμενες στη λίστα. Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, αναμένεται ότι σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε οποιοδήποτε στυλ βλεφαρίδων σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι η εφαρμογή δεν αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από 10 λεπτά. Ωστόσο, οι χρήστες χωρίς εμπειρία θα πρέπει να είναι λίγο πιο υπομονετικοί. Η εφαρμογή φαίνεται λίγο πιο δύσκολη από ό,τι με τις δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash . Θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε προσεκτικά τις βλεφαρίδες, κατά προτίμηση χρησιμοποιώντας ένα καμπυλωτήρα βλεφαρίδων. Μόνο τότε οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα αναμειχθούν με τις φυσικές.

Η συσκευασία περιέχει δεσμίδες σε 3 μεγέθη. Δυστυχώς, προσφέρεται μόνο ένας τύπος καμπυλότητας. Αυτό μπορεί να θέσει ορισμένους περιορισμούς όσον αφορά την εξατομίκευση της εμφάνισης των βλεφαρίδων σας.

Η εφαρμογή αναμένεται ότι διαρκεί έως και αρκετές ημέρες. Ο κατασκευαστής δεν διευκρινίζει ακριβώς πόσο καιρό μπορούν να φορεθούν οι βλεφαρίδες Velour Xtensions Kit. Έτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαρκέσουν 2 ημέρες για ορισμένους χρήστες και 4 ημέρες για άλλους. Υποδεικνύεται μόνο ότι πολλά εδώ εξαρτώνται από την κατάσταση των φυσικών βλεφαρίδων και την ατομική προδιάθεση. Σε σύγκριση με τις extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής, δεν φαίνεται να έχει ικανοποιητική διάρκεια.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Το επόμενο στην κατάταξη, είναι το Ardell X-tended Wear Lash System KIT. Και πάλι, αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων μπορούν να εφαρμοστούν μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο, ο κατασκευαστής δεν αναφέρει ακριβώς πόσος χρόνος χρειάζεται για την εφαρμογή τους. Στην περίπτωση των δεσμίδων βλεφαρίδων Nanolash, υπήρχε μια σαφής δήλωση – 10 λεπτά και οι βλεφαρίδες σας είναι έτοιμες. Σε αυτή την περίπτωση, πολλά εξαρτώνται από τις χειρωνακτικές σας δεξιότητες.

Οι δεσμίδες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να τα προσαρμόσουν στο σχήμα των ματιών τους. Ωστόσο, το πρόβλημα φαίνεται να είναι το πάχος των μεμονωμένων τριχών και η πανομοιότυπη κοπή τους σε κάθε δεσμίδα, ανεξάρτητα από το μήκος τους. Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά, μπορείτε εύκολα να διακρίνετε τις τεχνητές βλεφαρίδες από τις φυσικές.

Η ίδια η εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει έως και αρκετές ημέρες. Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από τη μετέπειτα φροντίδα. Ο κατασκευαστής σημειώνει ότι ακόμη και η παραμικρή επαφή με το νερό μπορεί να διαταράξει τη διάρκεια ζωής της. Θα πρέπει να το έχετε αυτό κατά νου.

5. KISS Falscara Starter Kit

Το Falscara Starter Kit περιλαμβάνει δεσμίδες βλεφαρίδων σε διάφορα μεγέθη. Όλο το κιτ συνοδεύεται από τα απαραίτητα αξεσουάρ για να διευκολύνετε την εφαρμογή. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα πλήρες κιτ. Πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά ένα προϊόν που εξασφαλίζει αρκετές ημέρες χρήσης και ένα προϊόν αφαίρεσης για την αφαίρεση των βλεφαρίδων.

Ο κατασκευαστής διαβεβαιώνει ότι χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για να πετύχετε τα αποτελέσματα των ονείρων σας. Ωστόσο, οι χρήστες σημειώνουν ότι το συνδετικό υλικό δεν συνοδεύεται από ένα καλά διαμορφωμένο απλικατέρ, γεγονός που καθιστά λίγο δύσκολη την εφαρμογή του.

Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων μπορούν να εφαρμοστούν κάτω και πάνω από τις πραγματικές βλεφαρίδες σας. Θα διαρκέσουν περίπου 4-5 ημέρες, εφόσον αγοράσετε επιπλέον ένα ειδικό προϊόν διαρκείας . Ωστόσο, αυτό το προϊόν έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα – έχει αρνητική επίδραση στις ίδιες τις δεσμίδες, καθιστώντας τες ακατάλληλες για επαναχρησιμοποίηση μόλις τις αφαιρέσετε.

Δεσμιδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι – σύνοψη κατάταξης

Η εμφάνιση των δεσμίδων βλεφαρίδων κατ’ οίκον τοποθέτησης στην αγορά ομορφιάς μπορεί να θεωρηθεί πραγματική επανάσταση. Χάρη σε αυτές, κάθε γυναίκα μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή της μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να βγει από το σπίτι.

Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας η επιλογή του σωστού προϊόντος.Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής από τη Nanolash είναι ο απόλυτος ηγέτης εδώ. Αυτές οι δεσμιδες βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής έχουν κερδίσει την αποδοχή πολλών γυναικών σε όλο τον κόσμο. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από πλήθος θετικών κριτικών που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Κυρίες, όταν επιλέγετε τις βλεφαρίδες σας, θα πρέπει να καθοδηγείστε κυρίως από τις ανάγκες σας. Αξίζει να σκεφτείτε τι είδους εμφάνιση βλεφαρίδων σας ενδιαφέρει περισσότερο και τι θα εκτιμούσατε περισσότερο στις προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων σας. Με αυτόν τον απλό τρόπο, η επιλογή του καλύτερου προϊόντος γίνεται ακόμη πιο εύκολη.

Όσο καλύτερες είναι οι δεσμίδες βλεφαρίδων, τόσο πιο εύκολη θα είναι η εφαρμογή τους και τόσο καλύτερη θα είναι η εμφάνισή τους. Χάρη σε αυτές, οι γυναίκες μπορούν να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους για την εμφάνισή τους!