Εξήγηση της Πλαστικοποίησης Φρυδιών: Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε!

Η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι μια από τις τελευταίες τάσεις! Η θεραπεία αυτή κάνει τα φρύδια να φαίνονται τέλεια για μερικές βδομάδες. Δε θα ήταν υπέροχα να κοιμάστε περισσότερο το πρωί, ή να πίνετε τον καφέ σας με την ησυχία σας, αντί να πρέπει να βάφεστε, σωστά;

Τι είναι η πλαστικοποίηση φρυδιών;

Η πλαστικοποίηση είναι μια εξελιγμένη θεραπεία που πρέπει να κάνετε σε έναν επαγγελματία: για παράδειγμα σε έναν επαγγελματία αισθητικό. Δεν είναι τόσο επεμβατική όσο το microblading. Τα αποτελέσματα είναι πιο φυσικά. Χάρη στην πλαστικοποίηση τα φρύδια θα δείχνουν απαλά και φυσικά.

Πώς λειτουργεί η πλαστικοποίηση των φρυδιών;

Η θεραπεία αυτή τιθασεύει τα φρύδια και τα λειαίνει. Τα επανορθώνει και τα ενισχύει. Η πλαστικοποίηση των φρυδιών είναι μη επεμβατική μέθοδος και απόλυτα ασφαλής.

Η διαδικασία αποτελείται από τέσσερα απλά βήματα. Καθαρισμός και χρήση τριών προϊόντων:

  1. Πρώτ’ απ ‘όλα η περιοχή των φρυδιών καθαρίζεται και απομακρύνεται η λιπαρότητα, για να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες απορρόφησης των προϊόντων.
  2. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται το πρώτο προϊόν της σειράς. Το Υδροθειαιθανικό Οξύ κάνει τα φρύδια πιο εύκαμπτα και χτενίζονται ευκολότερα. Το οξύ σπάει τους δισουλφιδικούς δεσμούς στην τρίχα και έτσι ανασηκώνονται οι επιδερμίδες (το ίδιο συμβαίνει και στη θεραπεία λείανσης με κερατίνη). Τα φρύδια καλύπτονται με μια λεπτή μεμβράνη.
  3. Το επόμενο βήμα είναι η τοποθέτηση του προϊόντος κερατίνης για να διατηρήσετε τα φρύδια υγιή και δυνατά και τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν περισσότερο. Στη συνέχεια τα φρύδια καλύπτονται ξανά με μια μεμβράνη.
  4. Τέλος χρησιμοποιούνται φυτικά έλαια για να προσφέρουν λάμψη στα φρύδια και να εντείνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά μπορείτε να φτιάξετε το σχήμα των φρυδιών σας ή να τα βάψετε ως συμπλήρωμα, αλλά η επιλογή εξαρτάται από εσάς και τα αποτελέσματα που θέλετε.