Επαγγελματικό Κιτ Πλαστικοποίησης Φρυδιών για Οικιακή Χρήση – Nanobrow Lamination Kit. Δείτε πόσο εύκολο είναι!

Πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι; Γίνεται με το καινοτόμο Nanobrow Lamination Kit! Είναι ένα πλήρες σετ για ανθεκτική ανόρθωση και πλαστικοποίηση φρυδιών, για να χαρίσετε όγκο στα φρύδια σας, για 6 βδομάδες. Φυσική εμφάνιση και περιποιημένα φρύδια; Είναι εφικτό! Η DIY πλαστικοποίηση φρυδιών δεν είναι δύσκολη αν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία. Το κιτ πλαστικοποίησης Nanobrow διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να πλαστικοποιήσετε τα φρύδια σας στο σπίτι.

Πώς λειτουργεί το Nanobrow Lamination Kit;

Το προηγμένο κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών Nanobrow μαλακώνει τις τρίχες των φρυδιών, ώστε να γίνονται πιο ελαστικές και εύκολα διαχειρίσιμες. Θα έχετε 6 βδομάδες με τέλεια φρύδια, χωρίς να χρειάζεστε διορθώσεις, μετά από μία μόνο θεραπεία που διαρκεί 30 λεπτά! Το επαγγελματικό κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών Nanobrow θα διαρκέσει έως και 10 πλαστικοποιήσεις. Η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν φυσικά περιποιημένα φρύδια. Είναι ένας αλάνθαστος και εύκολος τρόπος για να δώσετε στα φρύδια σας το επιθυμητό σχήμα και να τα δυναμώσετε. Η πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι περιποιείται τα φρύδια, τα ενισχύει από το εσωτερικό, ενυδατώνει και θρέφει. Μετά την πλαστικοποίηση τα φρύδια είναι υπέροχα, ανορθωμένα, λεία, έντονα και με φυσική λάμψη.

Κιτ ανόρθωσης φρυδιών Nanobrow – φρύδια με τέλειο σχήμα για 6 βδομάδες

Το Nanobrow Lamination Kit κάνει την DIY πλαστικοποίηση φρυδιών ωραία και εύκολη. Εάν σας έχουν κουράσει τα ατίθασα φρύδια, τότε η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι σίγουρα η σωστή επιλογή για σας. Με το πλήρες κιτ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης φρυδιών από το Nanobrow, θα δώσετε στα φρύδια σας το επιθυμητό σχήμα γρήγορα. Το εύχρηστο, επαγγελματικό κιτ περιποίησης φρυδιών είναι ιδανικό για ινστιτούτα αισθητικής, αλλά και για οικιακή χρήση. Αυτό το κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα! Η πλαστικοποίηση φρυδιών θα προσθέσει ένταση στις τρίχες, θα φαίνονται πιο γεμάτες και πυκνές, ενώ παράλληλα καλύπτει τα κενά. Χάρη στην πλαστικοποίηση ξεχάστε τα ατίθασα, αραιά φρύδια. Η θεραπεία είναι ιδανική αν συνδυαστεί με βαφή φρυδιών, γι’ αυτό δοκιμάστε το αν θέλετε έντονα αποτελέσματα.

Ένα πλήρες κιτ πλαστικοποίησης φρυδιών για το σπίτι και για ινστιτούτα αισθητικής.

Μάθετε για τα οφέλη του Nanobrow Lamination Kit στο www.nanobrow.gr

Πλαστικοποίηση φρυδιών στο σπίτι με Nanobrow Lamination Kit

Οι γυναίκες αγαπούν το Nanobrow Lamination Kit. Είναι ένα δημοφιλές κιτ φρυδιών, γιατί είναι ακριβείας, έχει εύκολη εφαρμογή και εντυπωσιακά αποτελέσματα, έως και 6 βδομάδες. Τα φρύδια σας θα είναι έντονα, πυκνά και θα πλαισιώνουν υπέροχα το πρόσωπο και τα μάτια σας. Το κιτ ανόρθωσης φρυδιών – Nanobrow Lamination Kit – θα αναδεικνύει τα φρύδια σας κάθε μέρα! Η DIY πλαστικοποίηση φρυδιών δε χρειάζεται να είναι δύσκολη – θα τα καταφέρετε ακόμα κι αν δεν είστε ειδικός. Το Nanobrow Lamination Kit είναι διαθέσιμο σε καλή τιμή και με τις συσκευασίες θα πραγματοποιήσετε έως και 10 πλαστικοποιήσεις.

Πώς να κάνετε DIY πλαστικοποίηση φρυδιών;

Με το Nanobrow Lamination Kit, η πλαστικοποίηση των φρυδιών στο σπίτι θα γίνει πανεύκολα!

  • Βήμα 1. Αφαιρέστε το μακιγιάζ με ένα ντεμακιγιάζ χωρίς λάδι. Οι τρίχες των φρυδιών πρέπει να είναι καθαρές, ώστε τα διαλύματα να απορροφώνται πλήρως.
  • Βήμα 2. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από την κόλλα και περιμένετε 25 έως 50 δευτερόλεπτα.
  • Βήμα 3. Εφαρμόστε το διάλυμα ανόρθωσης, ακολουθώντας την κατεύθυνση ανάπτυξης των τριχών.
  • Βήμα 4. Μετά από 5 έως 8 λεπτά, σκουπίστε το με ένα στεγνό βαμβάκι.
  • Βήμα 5. Εφαρμόστε το τελευταίο διάλυμα στα φρύδια και διατηρήστε το επιθυμητό σχήμα φρυδιών. Μετά από 5 έως 8 λεπτά, αφαιρέστε το με ένα βρεγμένο βαμβάκι.
  • Βήμα 6. Χτενίστε τα φρύδια σας και απολαύστε εντυπωσιακά φρύδια για πολλές βδομάδες!

Συμβουλή: ο χρόνος παραμονής των διαλυμάτων στα φρύδια εξαρτάται από το πάχος και την ευαισθησία των τριχών των φρυδιών σας.

Τα πυκνά και με ακρίβεια χτενισμένα φρύδια θα προσθέσουν ένταση στο πρόσωπό σας και θα σας χαρίσουν νεανικότητα. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά τα αποτελέσματα με το κιτ ανόρθωσης φρυδιών – Nanobrow Lamination Kit! Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δαμάσετε τα ατίθασα φρύδια. Η DIY πλαστικοποίηση φρυδιών προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα: γεμισμένα κενά, ανορθωμένα φρύδια και τρίχες που παραμένουν στη θέση τους, ακόμα και για 6 βδομάδες – δε θα χρειάζεται πια να ανησυχείτε καθημερινά για τα φρύδια σας. Τα πλαστικοποιημένα φρύδια είναι τάση!

Μάθετε περισσότερα στο www.nanobrow.gr!