Καθαρίστε τα μαλλιά! Nanoil Μάσκα με Άνθρακα & Λευκό Πηλό: Αποτοξίνωση Μαλλιών, Επανόρθωση & Ισορροπία

Τα μαλλιά πρέπει να καθαρίζονται προσεκτικά και να τους προσφέρετε θρέψη, έτσι ώστε να γυαλίζουν, να είναι υγιή και με όγκο. Εάν πιστεύετε ότι μόνο ένας κομμωτής μπορεί να τιθασεύσει τα μαλλιά σας, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα μάσκα μαλλιών από την Nanoil. Ο μαύρος άνθρακας και ο λευκός πηλός λειτουργούν σαν ένα επαγγελματικό δίδυμο που αποτοξινώνει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα θρέφει τέλεια τις τρίχες, αυξάνει την λάμψη και χαρίζει όγκο. Δείτε γιατί η Μάσκα Μαλλιών Nanoil θεωρείται ως η καλύτερη και από επαγγελματίες!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Αφαιρεί το σμήγμα και τη σκόνη από τα μαλλιά, αναζωογονεί και χαρίζει όγκο.

Ο ενεργός άνθρακας καθαρίζει αποτελεσματικά το τριχωτό της κεφαλής, αφαιρώντας τη σκόνη, τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα, τα  διάφορα προϊόντα και την λιπαρότητα. Τα καθαρά, φρέσκα μαλλιά, απορροφούν τέλεια τα ενεργά συστατικά, είναι πιο εύκολο να τα χτενίσετε και να τα θρέψετε. Τα μαλλιά σας φαίνονται απλά τέλεια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟΥ ΠΗΛΟΥ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Δεν είναι περίεργο που ο λευκός πηλός είναι ένα καλλυντικό τοπ σε πωλήσεις: έχει αφθονία σε μακρο- και μίκρο-στοιχεία, απαραίτητα για την υγεία των μαλλιών σας! Ο λευκός πηλός είναι πλούσιος σε ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, πυρίτιο, φώσφορο, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και χαλκό. Όλα αυτά εισχωρούν στα μαλλιά σας, χάρη στον ενεργό άνθρακα που διευκολύνει τα θρεπτικά συστατικά να φτάσουν βαθιά στη δομή της τρίχας.

Ο καλλυντικός πηλός έχει μια ακόμα σημαντική ιδιότητα: είναι αρνητικά φορτισμένος για να προσελκύει όλα τα θετικά φορτισμένα στοιχεία, όπως είναι οι τοξικές ουσίες και οι ακαθαρσίες. Με άλλα λόγια συμπληρώνει τέλεια τον ενεργό άνθρακα. Επιπλέον ο λευκός πηλός είναι ο πιο ήπιος καλλυντικός πηλός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ακόμη και σε ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ NANOIL ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ & ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ: ΓΙΑ ΤΙ ΤΥΠΟ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ;

Πρόκειται για μια μάσκα καθαρισμού που αποτελείται από ήπια συστατικά. Έχει αποτοξινωτική δράση και διατηρεί τα μαλλιά υγιή και όμορφα. Είναι ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών. Μη διστάσετε να επιλέξετε αυτήν την μάσκα ακόμα κι αν το τριχωτό της κεφαλής σας είναι πολύ ευαίσθητο ή τα μαλλιά σας είναι πολύ λεπτά και εύθραυστα.

Η μάσκα θα ωφελήσει επίσης τα λιπαρά, δίχως όγκο, θαμπά μαλλιά που βαραίνουν από τους ρύπους και τη συσσώρευση σμήγματος.

Η μάσκα μαλλιών με ενεργό άνθρακα από την Nanoil δεν βάφει, ούτε αλλάζει το χρώμα των μαλλιών, αυτό μάλιστα είναι τέλειο εάν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα, με ντεκαπάζ ή ξανθά.

ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ Η ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ NANOIL ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ & ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ;

Η μάσκα φυσικά και περιέχει λευκό πηλό και ενεργό άνθρακα, τα οποία είναι και τα συστατικά κλειδί. Απορροφούν τους ρύπους και ισορροπούν την έκκριση σμήγματος, θρέφουν και καταπραΰνουν το τριχωτό της κεφαλής. Η μάσκα είναι πλούσια σε:

  • Βιταμίνες (A, E) – απαραίτητες βιταμίνες για την περιποίηση των μαλλιών, καθώς βελτιώνουν την κατάσταση των μαλλιών και αποτρέπουν την τριχόπτωση.
  • Πανθενόλη – ενισχύει την όψη των μαλλιών, επανορθώνει και ενεργοποιεί την παραγωγή κερατίνης.
  • Φύκια – ενυδατώνουν εντατικά, έχουν αφθονία σε μέταλλα, αναζωογονούν τέλεια και προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες.
  • Υδρολυμένη σερικίνη – πρωτεΐνη που μαλακώνει, λειαίνει και ενδυναμώνει τα μαλλιά.

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ NANOIL ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ & ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα καθαρά, όμορφα μαλλιά, με όγκο που είναι εύκολα διαχειρίσιμα, είναι το άμεσο αποτέλεσμα, αλλά αυτή η επαγγελματική μάσκα έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Χρησιμοποιώντας το προϊόν συχνά θα παρατηρήσετε ότι:

ενδυναμώνει και επανορθώνει
θρέφει και αναζωογονεί
καθαρίζει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής
έχει αντιγηραντική δράση
αποτρέπει τις αλλεργικές αντιδράσεις
καταπραΰνει και ενυδατώνει
χαρίζει μεταξένια, λαμπερά και υγιή μαλλιά

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ & ΛΕΥΚΟ ΠΗΛΟ;

Η μάσκα μαλλιών με άνθρακα και λευκό πηλό είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Nanoil. Επισκεφθείτε τη σελίδα www.nanoil.gr και δείτε όλα τα τέλεια προϊόντα ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένου πιστοποιημένων οργανικών λαδιών. Μπορείτε να γίνετε και εσείς περήφανοι για τα τέλεια μαλλιά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *