Πλαστικοποίηση Φρυδιών: Απαντάμε σε Συχνές Ερωτήσεις!

Η πλαστικοποίηση των φρυδιών, γνωστή και ως περμανάντ φρυδιών, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες σήμερα και αυτό είναι θετικό. Γιατί; Μπορείτε να ξυπνήσετε με έτοιμα φρύδια, χωρίς να χρειάζεστε μακιγιάζ. Υπάρχουν ωστόσο πολλές αμφιβολίες και ερωτήσεις και έτσι αποφασίσαμε να σας δώσουμε τις απαντήσεις. Πόσο κοστίζει η διαδικασία, μπορείτε να το κάνετε σπίτι, πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα και άλλα πολλά…

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση είναι: μπορείτε να κάνετε περμανάντ φρυδιών στο σπίτι;

Θεωρητικά ναι, αλλά πρέπει να σας προειδοποιήσουμε να μην το κάνετε. Ο λόγος είναι απλός: τα επαγγελματικά προϊόντα είναι απαραίτητα. Το θειογλυκολικό οξύ είναι ένα από αυτά και η ακατάλληλη χρήση του μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς και βλάβη στις τρίχες των φρυδιών σας. Αυτό σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλετε. Ένας επαγγελματίας ξέρει τους κανόνες ασφαλείας και λαμβάνει τις απαραίτητες προφυλάξεις. Εάν θέλετε λοιπόν τέλεια αποτελέσματα και ασφάλεια, κάντε το σε έναν επαγγελματία.

Μια δεύτερη ερώτηση είναι: πόσο θα διαρκέσει η περμανάντ φρυδιών;

Εξαρτάται από τις ατομικές σας προδιαθέσεις. Ο κύκλος ζωής των τριχών διαφέρει στον καθένα μας, επομένως τα αποτελέσματα διαρκούν πολύ για μερικούς και για άλλους εξασθενούν γρήγορα. Κατά μέσο όρο διαρκούν από 4 έως και 8 βδομάδες.

Πώς να περιποιηθείτε τα φρύδια σας μετά την πλαστικοποίηση;

Πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες για να απολαύσετε τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένας ειδικός θα σας τα αναφέρει σίγουρα. Οι 24 ώρες μετά τη θεραπεία είναι κρίσιμες: δεν επιτρέπεται να βρέξετε τα φρύδια ή να αγγίξετε την περιοχή. Ευτυχώς μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας, να πάτε για μπάνιο ή να βαφτείτε μετά το πέρας των εικοσιτεσσάρων ωρών.

Μπορεί η περμανάντ φρυδιών να διαρκέσει περισσότερο;

Το χτένισμα των φρυδιών και η ενυδάτωσή τους με έλαια αποδίδει και μπορεί να παρατείνει τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία πλαστικοποίησης φρυδιών;

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Φυσικά μπορεί να χρειαστεί και περισσότερος χρόνος εάν κάνετε και βαφή φρυδιών, σχηματισμός ή άλλα. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να χρειαστείτε περίπου δύο ώρες.

Πόσο κοστίζει η πλαστικοποίηση φρυδιών;

Οι τιμές εξαρτώνται από το ινστιτούτο που θα επιλέξετε και κυμαίνονται από €50 έως €100. Δείτε τιμοκαταλόγους σε διάφορα ινστιτούτα της περιοχής σας. Η βαφή ή σχηματισμός φρυδιών, μπορεί να αυξήσουν την τιμή ή να σας προσφέρουν κάποια έκπτωση.

Λειτουργεί η πλαστικοποίηση φρυδιών σε οποιονδήποτε;

Σίγουρα ναι! Προφανώς τα αποτελέσματα διαφέρουν ανάλογα με τα φυσικά σας φρύδια. Οι μελαχρινές με πυκνά φρύδια θα έχουν πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα συγκριτικά με ξανθές με ανοιχτόχρωμα, λεπτά φρύδια. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το αποτέλεσμα μπορεί να ενισχυθεί με άλλες θεραπείες, όπως βαφή ή σχηματισμός.

Υπάρχουν αντενδείξεις για την πλαστικοποίηση φρυδιών;

Η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι απολύτως ασφαλής διαδικασία και μη επεμβατική. Ωστόσο τα προϊόντα τοποθετούνται απευθείας στο δέρμα, επομένως δεν πρέπει να το κάνετε εάν:

  • έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την πλαστικοποίηση.
  • τα μάτια σας είναι ευαίσθητα και ερεθίζονται εύκολα.
  • έχετε κάνει πρόσφατα χειρουργείο στα μάτια (συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών επεμβάσεων).
  • έχετε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *