Ποια Πομάδα Φρυδιών Είναι Καλύτερη; ΤΟΠ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Οι πομάδες φρυδιών είναι ασυναγώνιστα προϊόντα περιποίησης φρυδιών. Είναι μοναδικές, καθώς σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε έντονα φρύδια, αλλά και ανάλαφρο μακιγιάζ φρυδιών. Ποια είναι η καλύτερη πομάδα φρυδιών; Δείτε την κατάταξή μας και μάθετε τον νικητή!

καλύτερες πομάδες φρυδιών

Ποια πομάδα φρυδιών είναι η καλύτερη; ΚΑΤΑΤΑΞΗ

NANOBROW Eyebrow Pomade

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10/10 ★★★★★★★★★★

Είναι η πιο δημοφιλής και προτεινόμενη πομάδα φρυδιών. Εξασφαλίζει ότι τα πυκνά, περιποιημένα και έντονα φρύδια είναι στο χέρι σας! Τίποτα δεν αναδεικνύει καλύτερα τα μάτια σας από τα τέλεια περιποιημένα φρύδια με μία πομάδα! Η φόρμουλα είναι πολύ εύπλαστη και το μακιγιάζ σας θα είναι μία ευχαρίστηση. Η καλύτερη πομάδα φρυδιών στην αγορά! Θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα χρησιμοποιείται. Θα αγαπήσετε και τις τρεις υπέροχες αποχρώσεις που ταιριάζουν εύκολα με το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Η φόρμουλα είναι βίγκαν, αδιάβροχη και ανθεκτική, αλλά αφαιρείται – δε χρειάζεται να τρίβετε τα φρύδια σας, αποδυναμώνοντας τις ευαίσθητες τρίχες σας. Ένα υπέροχο προϊόν!

περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα nanobrow.gr

ANASTASIA BH DipBrow

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9/10 ★★★★★★★★★

Anastasia Beverly Hills, Diprow Pomade – διαθέσιμη σε πολλά καταστήματα, έως και 11 αποχρώσεις! Η μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων ταιριάζει τόσο σε ξανθές, όσο και σε μελαχρινές. Κάποιοι αναφέρουν ότι πολλές από τις αποχρώσεις μοιάζουν μεταξύ τους και είναι δύσκολο να διαλέξετε τη σωστή, ειδικά αν ψάχνετε διαδικτυακά. Είναι καλύτερα να πάτε σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσετε μόνοι σας τις αποχρώσεις πριν αποφασίσετε. Αυτή η πομάδα φρυδιών είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και από τις πρώτες που κυκλοφόρησαν πομάδα. Θεωρείται χαρακτηριστική. Η τιμή είναι πολύ προσιτή. Η πομάδα είναι ανθεκτική και αδιάβροχη.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10 ★★★★★★★★

Μία υπέροχη, ανθεκτική, αδιάβροχη και όμορφα σχεδιασμένη πομάδα φρυδιών. Διατίθενται αρκετές αποχρώσεις για να διαλέξετε, αν και συνήθως προτιμώνται τα ανοιχτά χρώματα. Η ευχάριστη και πηκτή σύνθεση επισκιάζεται από την υψηλή τιμή. Η φόρμουλα είναι περιποιημένη όπως θα περίμενε κανείς από αυτήν την εταιρία. Είναι λίγο δύσκολο να την αφαιρέσετε. Το προϊόν είναι βίγκαν.

Benefit Cosmetics POWmade

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10 ★★★★★★★

Η Benefit είναι δημοφιλής και διάσημη εταιρία που κυκλοφορεί συνεχώς όλο και νεότερα προϊόντα περιποίησης φρυδιών. Η κρεμώδης πομάδα τους στο όμορφο αλλά λίγο εφηβικό βαζάκι, είναι η καλύτερη; Κάποτε η Benefit Cosmetics POWmade ήταν πολύ διάσημη και εξακολουθεί να προτείνεται και σήμερα. Επιλέξτε την αν θέλετε ανάλαφρη φόρμουλα. Τα κύρια χαρακτηριστικά της Benefit POWmade είναι οι οκτώ διαθέσιμες αποχρώσεις, είναι βίγκαν και αδιάβροχη και διαθέτει ένα σημείο στην άκρη για να σκουπίζετε το πινέλο από το περίσσευμα. Ποια αποτελέσματα προσφέρει; Είναι αρκετά διακριτικά, γιατί έχει διαφορετική φόρμουλα από την προκάτοχό της, άρα διαφορετικό χρωματισμό.

Diego Dalla Palma RVB LAB Make Up Cream Eyebrow Liner

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10 ★★★★★★

Αυτή η πομάδα περιγράφεται και ως “liner φρυδιών” καθώς σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τέλειο περίγραμμα. Είναι αρκετά πηκτή, άρα θέλει λίγο εξάσκηση για να μάθετε να γεμίζετε τα φρύδια σας επιτυχώς. Αυτή η πομάδα φρυδιών είναι αδιάβροχη και όπως διαβεβαιώνει η εταιρία: παραμένει πάνω στο δέρμα. Η φόρμουλα στεγνώνει γρήγορα, άρα θα χρειαστείτε εξάσκηση, γιατί πρέπει να είστε ακριβείς, καθώς είναι δύσκολο να κάνετε διορθώσεις μετά.

Indestructi’Brow Lock & Load Eyebrow Pomade

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10 ★★★★★

Η Ultimate Eyebrow Pomade & Powder είναι ένα ασυνήθιστο δίδυμο: αγοράζετε την κρεμώδη πομάδα και μαζί μία πούδρα φρυδιών, σε δύο μικρά βαζάκια. Έχουν την ίδια απόχρωση και δεν δημιουργούν ένα όμπρε αποτέλεσμα στα φρύδια σας. Η πούδρα υποτίθεται γεμίζει τα κενά σημεία που δεν κατάφερε να καλύψει η πομάδα; Ή προσφέρει ματ αποτέλεσμα στα φρύδια. Η πούδρα φρυδιών δεν είναι κατάλληλη για χρήση από μόνη της, γιατί δεν είναι ανθεκτική και έχει μέτρια κάλυψη. Ωστόσο είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο μακιγιάζ των φρυδιών και παρόλο που δεν είναι η καλύτερη πομάδα, αξίζει να αναφέρουμε αυτό το δίδυμο.

Πομάδα φρυδιών: πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

  1. Καθαρίστε τα φρύδια σας με ένα βαμβάκι: θυμηθείτε ότι πρέπει να είναι στεγνά και καθαρά. Βουρτσίστε τα για να τους δώσετε το σωστό σχήμα ευκολότερα.
  2. Απλώστε λίγο από την πομάδα σε ένα πινέλο.
  3. Φτιάξτε το περίγραμμα στο κάτω μέρος του φρυδιού σας, προχωρώντας προς τα έξω.
  4. Τώρα δουλέψτε την άκρη: θυμηθείτε ότι πρέπει να είναι μυτερή και πιο έντονη από το υπόλοιπο φρύδι.
  5. Φτιάξτε την πάνω γραμμή των φρυδιών. Για ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα, μην πειράξετε την εσωτερική άκρη του φρυδιού και ξεκινήστε λίγο πιο μακριά.
  6. Γεμίστε την περιοχή μεταξύ της πάνω και κάτω γραμμής των φρυδιών, προσπαθώντας να εφαρμόσετε περισσότερο προϊόν στην άκρη, λιγότερο στην μέση και στο εσωτερικό των φρυδιών.
  7. Στη συνέχεια βουρτσίστε το περίσσευμα πομάδας, εάν χρειάζεται. Κάντε το απαλά, χτενίζοντας τα φρύδια προς τα πάνω. Τέλος!