Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ: Εδώ θα βρείτε τις 5 κορυφαίες επιλογές για εσάς

Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ δεν είναι πια ένα προαιρετικό συστατικό στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς τώρα θεωρείται το βασικό και αναντικατάστατο στοιχείο της ρουτίνας ομορφιάς – αυτό έχουν αποδείξει οι τελευταίες μελέτες. Το δέρμα μας σήμερα βιώνει τόσο δυσμενείς συνθήκες που αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ένα μεγάλο μέρος της ενυδάτωσής του σε καθημερινή βάση. Το δέρμα μας εκτίθεται και σε αστική ρύπανση, οδηγώντας το να χάνει νερό τρεις φορές γρηγοροτέρα απ’ όταν βρίσκεστε στη φύση και στον καθαρό αέρα. Προσθέστε σε όλα αυτά τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που πρέπει να απομακρύνονται από την επιφάνεια του δέρματος, εάν θέλετε να καθυστερήσετε τα σημάδια της γήρανσης.

Ευτυχώς, υπάρχει μία, όχι και τόσο μυστηριώδης ουσία, που μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας σε καλή κατάσταση. Μιλάμε για το υαλουρονικό οξύ! Επαναφέρει τα επίπεδα ενυδάτωσης στο δέρμα και διατηρεί την εμφάνισή σας νεανική. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε τις βασικές πληροφορίες για το υαλουρονικό οξύ και δείτε τα καλύτερα σέρουμ προσώπου με υαλουρονικό οξύ.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Είναι ένα πολυμερές, από τα πιο σημαντικά συστατικά του δέρματος μας. Λειτουργεί σαν σκαλωσιά για το δέρμα, το οποίο, δυστυχώς για μας, γίνεται πιο εύθραυστο με την πάροδο του χρόνου. Το υαλουρονικό οξύ πραγματοποιεί τρεις εργασίες, οι οποίες είναι: διατήρηση υψηλών επιπέδων ενυδάτωσης, βελτίωση της ανθεκτικότητας και διατήρηση νεανικής εμφάνισης. Όταν χρησιμοποιείται συχνά, το υαλουρονικό οξύ χαρίζει απαλότητα στο δέρμα, λάμψη και απομακρύνει τα σημάδια γήρανσης.

Με το υαλουρονικό οξύ θα έχετε τα παρακάτω αποτελέσματα:

  • ενυδάτωση και απαλότητα
  • βελτίωση της ανθεκτικότητας του δέρματος
  • ισχυρό επιδερμικό στρώμα
  • μείωση των ρυτίδων και καθυστέρηση γήρανσης
  • ο διακυτταρικός χώρος γεμίζει με νερό
  • υποστήριξη των κυττάρων της επιδερμίδας

Να θυμάστε!

Υπάρχουν διάφορες μορφές υαλουρονικού οξέος, καθώς μπορεί να κατασκευαστεί από μόρια που έχουν διαφορετικά μεγέθη. Το πιο αποτελεσματικό είναι το υαλουρονικό οξύ με χαμηλό μοριακό βάρος, επειδή μπορεί να εισχωρήσει στο δέρμα, φθάνοντας στα βαθύτερα στρώματά του. Συνεπώς, πρόκειται για την καλύτερη μορφή υαλουρονικού οξέος που επιλέγεται από εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν τα σωστά επίπεδα ενυδάτωσης στο δέρμα τους.

Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ: Πώς να επιλέξετε το καλύτερο;

Οι πιο καθοριστικοί παράγοντες που έλαβα υπόψιν για να σας παρουσιάσω αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα σέρουμ προσώπου υαλουρονικού οξέος είναι: σχόλια, συστατικά και αποτελέσματα. Κατάφερα λοιπόν να επιλέξω 5 κορυφαία σέρουμ προσώπου με την καλύτερη μορφή υαλουρονικού οξέος. Δείτε παρακάτω την κατάταξή μου και επιλέξτε το ιδανικό για σας ενυδατικό σέρουμ προσώπου.

1. Nanoil, Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό, 50 ml

Nanoil, Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό

Η καλύτερη θεραπεία για το δέρμα και υαλουρονικό οξύ υψηλής ποιότητας είναι αυτά που θα βρείτε σε αυτό το σέρουμ προσώπου Nanoil. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου και της ερυθροδερμίας. Το Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό προσφέρει εξελιγμένη ενυδάτωση του δέρματος, ενώ παράλληλα περιποιείται σωστά το ώριμο και το νεανικό δέρμα εξίσου αποτελεσματικά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βαρούς στο σέρουμ προσώπου Nanoil, είναι η μοναδική, τόσο αποτελεσματική ουσία, η οποία σας προσφέρει όλα αυτά που αναζητάτε. Το υαλουρονικό οξύ από την Nanoil αναζωογονεί ορατά το δέρμα, βελτιώνει τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενισχύει την εμφάνιση και χαρίζει ανθεκτικότητα στο δέρμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ενυδατωμένο και αψεγάδιαστο δέρμα. Δεν υπάρχουν ίχνη ρυτίδων. Πάντα είναι απαλό και ομοιόμορφο.

ΣΧΟΛΙΑ: Προσιτή τιμή, μεγάλο μέγεθος, υψηλή αποδοτικότητα, γρήγορα αποτελέσματα, υπέροχα συστατικά – γι ‘αυτούς τους λόγους το Nanoil Σέρουμ Προσώπου με Υαλουρονικό έχει μόνο θετικές αξιολογήσεις.

περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Nanoil μπορείτε να βρείτε στο nanoil.gr

2. Thalgo, Hydra-Marine Σέρουμ, 30 ml

Ένα σέρουμ προσώπου με υαλουρονικό οξύ, το οποίο εξασφαλίζει 24ωρη ενυδάτωση και εντυπωσιακή επιδερμίδα. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν από όλες τις ηλικίες (20, 30, 40). Δυστυχώς όμως ενδέχεται να μην λειτουργήσει σε ώριμο δέρμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ένα δίδυμο ενεργών ουσιών που εξασφαλίζει τη λάμψη και την ενυδάτωση του δέρματος. Βοηθά το δέρμα να πραγματοποιήσει γρηγορότερα τις λειτουργίες αυτο-επούλωσης, ενώ παράλληλα απομακρύνει τις τοξίνες. Αυτό το σέρουμ είναι εμπλουτισμένο με την τεχνολογία Skin-Protect, η οποία επιβραδύνει την οξείδωση των πρωτεϊνών, γεγονός που έχει ως συνέπεια το χλωμό δέρμα. Το σέρουμ της Thalgo περιέχει και εκχύλισμα φυκιών που υποτίθεται ότι επαναφέρει τα επίπεδα ενυδάτωσης στο δέρμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ενυδατωμένη, λαμπερή και εκθαμβωτική επιδερμίδα.

ΣΧΟΛΙΑ: Αναγνωρίζεται από πολλούς ως ένα αποτελεσματικό σέρουμ προσώπου. Είναι ένα ελαφρύ καλλυντικό, άρα είναι κατάλληλο ακόμη και για λιπαρό δέρμα. Αυτό το σέρουμ με υαλουρονικό οξύ έχει αρκετά ευνοϊκές αξιολογήσεις.

3. The Ordinary, Υαλουρονικό οξύ 2% + B5, 30 ml

Το ενυδατικό σέρουμ προσώπου διατίθεται σε προσιτή τιμή και σε κανονικό μέγεθος (30 ml). Είναι ιδανικό για αφυδατωμένο, ξηρό, κουρασμένο δέρμα που αναζητά αναζωογόνηση. Προτείνεται και για νεανική επιδερμίδα. θα πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα ηλικίας 20 και 30 ετών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Το υαλουρονικό οξύ μεσαίου μοριακού βάρους συνδυάζεται, σε αυτήν την περίπτωση, με βιταμίνη Β5 και πανθενόλη. Η ποσότητα του υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιείται σε αυτό το σέρουμ δεν είναι μεγάλη, ενώ τα μόρια δεν είναι μικρά, άρα ενδέχεται να μην καταφέρουν να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα. Ακόμα και με αυτό το σέρουμ όμως θα έχετε την ενυδάτωση που επιθυμείτε και την ανάλογη υποστήριξη, ειδικά για το νεανικό δέρμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα απαλό. Ορατή βελτίωση της ανθεκτικότητας. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.

ΣΧΟΛΙΑ: Οι χρήστες αναφέρουν ότι η φόρμουλά του είναι ελαφρώς κολλώδης, συνεπώς το προϊόν δεν εισχωρεί βαθιά στο δέρμα. Το σέρουμ φαίνεται να παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος. Τα προϊόντα ενδέχεται να συσσωρευτούν εάν προσθέσετε κρέμα προσώπου.

4. Sesderma, Hidraderm Hyal Λιποσωμικό Σέρουμ, 30 ml

Υαλουρονικό οξύ, συνδυασμένο με μια σειρά αντιγηραντικών ουσιών που δημιουργούν ένα σέρουμ, κυρίως για ώριμο δέρμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αυτό το σέρουμ περιέχει κηραμίδια, λιπαρά οξέα, ρετινόλη και ρετιναλδεΰδη λιποσώματα που αναζωογονούν, βελτιώνουν την πυκνότητα του δέρματος και καθυστερούν τη γήρανση. Γι’ αυτόν τον λόγο, το σέρουμ προσώπου από την Sesderma με υαλουρονικό, προτείνεται σε αυτούς που έχουν κλείσει τα 35. Ωστόσο λειτουργεί καλύτερα για τις δεκαετίες 40, 50 και 60. Ένα μπουκαλάκι σέρουμ περιέχει ικανοποιητική δοσολογία ενυδατικού υαλουρονικού οξέος και αναζωογονητικής ρετινόλης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Αυτό το σέρουμ προσώπου προσφέρει εκτός από ενυδάτωση,  μείωση των ρυτίδων.

ΣΧΟΛΙΑ: Το σέρουμ προσώπου Sesderma έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις, ως αντιγηραντικό προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας. Οι ενυδατικές του ιδιότητες είναι δευτερεύουσες. Πολλοί χρήστες δεν θεωρούν ότι η τιμή του είναι προσιτή, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά ικανοποιητικό για άτομα άνω των 40.

5. La Roche-Posay, Hyalu B5 Σέρουμ με Υαλουρονικό Οξύ, 30 ml

Αυτό το σέρουμ προσώπου είναι κατάλληλο για όλους σχεδόν τους τύπους δέρματος, ωστόσο προτείνεται κυρίως για λιπαρό ή/και μεικτό δέρμα με εμφανή σημάδια γήρανσης. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε ευαίσθητο δέρμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αυτό το σέρουμ της La Roche-Posay περιέχει δύο τύπους υαλουρονικού οξέος: χαμηλού και υψηλού μοριακού βάρους Υαλουρονικού. Τα μικρά μόρια μπορούν να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα, ενώ τα μεγαλύτερα δημιουργούν μία προστατευτική στρώση στην επιδερμίδα. Το σέρουμ αφήνει μια κολλώδης αίσθηση στο πρόσωπο. Εκτός από το υαλουρονικό οξύ, το σέρουμ περιέχει πανθενόλη (βιταμίνη Β5) που προσφέρει επιπλέον προστατευτικές ιδιότητες, καθώς προστατεύει το δέρμα από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το εκχύλισμα ινδικής σεντέλας καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και καθυστερεί τη γήρανση. Το καταπραϋντικό αποτέλεσμα οφείλεται στο θερμικό νερό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του δέρματος, ενυδατώνει και βελτιώνει την ανθεκτικότητα. Πολλοί καταναλωτές επισημαίνουν ότι αυτό το σέρουμ ενίσχυσε αποτελεσματικά το δέρμα τους κατά των βλαβών.

ΣΧΟΛΙΑ: Πρόκειται για ένα σέρουμ προσώπου που από τη μία αναγνωρίζεται για την υψηλή αποτελεσματικότητά του, αλλά από την άλλη το κατακρίνουν γιατί περιέχει αμφιλεγόμενες ουσίες, όπως για παράδειγμα μετουσιωμένη αλκοόλη (αφυδατώνει το δέρμα), PEGs και αρώματα που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις και δυσφορία στο ευαίσθητο δέρμα.