Τα Καλύτερα Σέρουμ Κατά των Κοκκινίλων. Ποιο Θα Επιλέξετε;

Το δέρμα με τάσεις κοκκινίλων απαιτεί και του αξίζει ειδική περιποίηση. Για να το βοηθήσετε να χαλαρώσει, χρησιμοποιήστε μόνο ήπια προϊόντα περιποίησης (συμπεριλαμβανομένων των καθαριστικών) που στοχεύουν σε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος. Η επιλογή σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων θα ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά… ποιο να επιλέξετε όταν υπάρχουν τόσα πολλά στα καταστήματα;

Η εύρεση του κατάλληλου προϊόντος περιποίησης είναι το βασικότερο. Αν θα καταφέρετε να πετύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα εξαρτάται από τα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην περίπτωση των απαιτητικών τύπων δέρματος, όπως αυτοί που έχουν τάσεις ερυθροδερμίας και ερεθισμών.

Δέρμα με κοκκινίλες – προφίλ

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το δέρμα με τάσεις κοκκινίλων πριν αγοράσετε προϊόντα περιποίησης; Ήρθε η ώρα να μάθετε μερικά βασικά στοιχεία γι’ αυτόν τον τύπο δέρματος.

Το δέρμα με τάσεις κοκκινίλων είναι σχετικά λεπτό και πολύ ευαίσθητο, επομένως εξαιρετικά εύκολο να ερεθιστεί. Τα αιμοφόρα αγγεία βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος που είναι ένας από τους κύριους λόγους για την ερυθρότητα του προσώπου. Το κοκκίνισμα μπορεί επίσης να είναι σύμπτωμα ερυθήματος, αλλά αυτό δεν ισχύει και πάντοτε. Επιπλέον, το δέρμα με ερυθροδερμία χαρακτηρίζεται από ευρυαγγείες, ένα συνηθισμένο όνομα για τα σπασμένα αιμοφόρα αγγεία. Επίσης, όσο περισσότερους δυνητικά ερεθιστικούς παράγοντες εκθέτετε το ευαίσθητο δέρμα σας (π.χ. το φως του ήλιου, οι υψηλές θερμοκρασίες, το καυτερό φαγητό, το στρες), τόσο περισσότερο θα φαίνονται τα σπασμένα αγγεία του προσώπου. Ευτυχώς, μπορείτε να αποτρέψετε όλες τις δυσμενείς επιπτώσεις με ένα καλό σέρουμ στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Πώς πρέπει να είναι ένα σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων;

Ένα καλό σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, ερυθρότητα και σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Αλλά πώς θα ξέρετε ότι το σέρουμ είναι καλό; Ψάξτε μια ελαφριά φόρμουλα από ποιοτικά συστατικά.

Η φόρμουλα ενός καλού σέρουμ προσώπου είναι μη λιπαρή και εμπλουτισμένη με συστατικά που ανακουφίζουν από ερεθισμούς, π.χ. εκχύλισμα φιλύρας ή εκχύλισμα αμαμηλίδας. Είναι επίσης καλό όταν το προϊόν που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο δέρμα με τάση κοκκινίλων περιέχει ορισμένες ουσίες υπεύθυνες για την ενίσχυση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, οι οποίες με τη σειρά τους μειώνουν την ερυθρότητα, π.χ. εκχύλισμα κάστανου, άρνικας ή γκίγκο. Η βιταμίνη C και η βιταμίνη Κ στην λίστα των συστατικών είναι εξίσου θετικό και υπόσχεται ότι το σέρουμ θα λειτουργήσει όπως αναμένεται.

Σημείωση!

Μια φόρμουλα σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από: εκχύλισμα ζυθόγλευκου, αιθέρια έλαια, αλκοόλες, συστατικά SLS/SLES.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕΡΟΥΜ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΙΛΩΝ

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μια χείρα βοηθείας σε όσους δεν έχουν το χρόνο να γυρνάνε στα μαγαζιά και να αναλύουν ατελείωτες λίστες συστατικών. Εξετάσαμε τα τέσσερα καλύτερα σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων, των οποίων η φόρμουλα, η υφή και τα αποτελέσματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος με ερυθροδερμία και ερεθισμούς.

Δείτε τα καλύτερα σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων!

1. NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM (50 ml)

Αυτό το ασυναγώνιστο προϊόν μεταξύ των καταπραϋντικών προϊόντων περιποίησης, το Nanoil Anti-Redness serum, προσφέρει 4 εκχυλίσματα φυτικής προέλευσης – αγριοκάστανο για την ενίσχυση των τοιχωμάτων των τριχοειδών αγγείων, φιλύρα για τους ερεθισμούς και την πρόληψη φλεγμονών, Πουναρνάβα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και κυπαρίσσι για ενυδάτωση του δέρματος και θρεπτικά συστατικά. Όταν συνδυάζονται μαζί, αυτές οι ουσίες φυσικής προέλευσης αφήνουν το δέρμα πιο λείο, πιο ήρεμο και φωτεινότερο. Χάρη στην μοναδική και ασφαλή φόρμουλα, το σέρουμ Nanoil είναι το καλύτερο προϊόν κατά των κοκκινίλων για:

  • μειώνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς
  • συστέλλουν και ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων
  • προστατεύουν το δέρμα και το κάνουν λιγότερο αντιδραστικό
  • βελτιώνει την υφή του δέρματος και αναζωογονεί
  • καταπραΰνει το δέρμα

Αυτό το σέρουμ έχει σχεδιαστεί ως μια επαγγελματική θεραπεία για το σπίτι για όλους – όχι μόνο για τα άτομα με τάσεις κοκκινίλων, αλλά και για εκείνα με ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα που ερεθίζεται εύκολα και έχει ροδόχρου ακμή. Ένα καλλυντικό που μπορεί να προσφέρει τα υποσχόμενα αποτελέσματα είναι αυτό που κάνει το Nanoil Anti-Redness Face Serum να κερδίσει την πρώτη θέση στην κατάταξη των σέρουμ κατά των κοκκινίλων.

2. MESOBOOST CAPILLAR DAY SERUM (30 ml)

Το Mesoboost Capillar είναι ένα σέρουμ-τζελ προσώπου για σπασμένα τριχοειδή αγγεία, σχεδιασμένο για ευαίσθητες και κόκκινες επιδερμίδες. Αυτό το σέρουμ θα πρέπει να είναι μέρος της πρωινής ρουτίνας για το δέρμα, να χρησιμοποιείται τελευταίο, για να διατηρήσει και να ενισχύσει τα αποτελέσματα που παρέχονται από άλλα προϊόντα περιποίησης. Τα ίδια τα αποτελέσματα αναδεικνύονται χάρη στο μείγμα δεκάδων συστατικών, όπως το υαλουρονικό οξύ, το λακτοβιονικό οξύ, το εκχύλισμα αγριοκάστανου και εκχύλισμα γκίγκο, έλαιο ρυζιού, ελαιόλαδο, εσπεριδίνη, εκχύλισμα βατόμουρου, εκχύλισμα άρνικας, αμαμηλίς, λαγομηλιά… Πράγματι, ο κατάλογος των συστατικών είναι αρκετά μεγάλος, αλλά αυτό καθιστά το Mesoboost Capillar serum ικανό να:

  • μειώσει τις κοκκινίλες
  • ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση ευρυαγγειών
  • καταπραΰνει τους ερεθισμούς και να αντιμετωπίσει τις φλεγμονές
  • βελτιώσει την υφή του δέρματος

Από την μία πλευρά, ένας τόσο μεγάλος αριθμός εκχυλισμάτων και θρεπτικών συστατικών φαίνεται να είναι θετικός για το προϊόν, ωστόσο, αφού το σκεφτούμε, κάθε συστατικό αυξάνει τον κίνδυνο αντίδρασης. Σε αυτήν την περίπτωση το καλύτερο είναι να κάνετε ένα τεστ στο δέρμα σας πριν χρησιμοποιήσετε το σέρουμ κανονικά στη ρουτίνα σας.

3. EXUVIANCE ANTIREDNESS CALMING SERUM (30 ml)

Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το Antiredness Calming Serum από την Exuviance που έχει παρασκευαστεί με μερικά φυτικά εκχυλίσματα και συστατικά σε εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα αυτού του σέρουμ είναι η υπερβολική τιμή. Ωστόσο, το εκχύλισμα κάστανου, το εκχύλισμα ιτιάς, η γλυκόριζα και το λευκό τσάι είναι αρκετά δελεαστικά. Το σέρουμ κατά των κοκκινίλων είναι εμπλουτισμένο με συστατικά όπως βισαβολόλη, πεπτίδια, λακτοβιονικό οξύ, εκχύλισμα φυκιών, ψευδάργυρο και… καφεΐνη! Πιστεύουμε ότι μια τόσο πλούσια σύνθεση μπορεί να φαίνεται υπερβολική για το ευαίσθητο δέρμα. Ωστόσο εάν το δέρμα σας αντέχει αυτό το καταπραϋντικό σέρουμ, τότε:

  • θα αντιμετωπίστε και θα αποτρέψετε φλεγμονές
  • θα επανορθωθούν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων
  • θα καταπολεμηθούν οι αποχρωματισμοί και το δέρμα θα είναι ομοιόμορφο

Δεν έχετε πειστεί ακόμα γι’ αυτό το σέρουμ κατά των κοκκινίλων; Υπάρχουν μερικοί λόγοι. Πρώτον, η υψηλή του τιμή. Δεύτερον, ο μακρύς κατάλογος των συστατικών. Τρίτον, το μικρό μέγεθος που σημαίνει ότι πρέπει να το αγοράσετε ξανά σύντομα για να ολοκληρώσετε τη θεραπεία.

4. AVEBIO BIO OIL SERUM ANTIRED ELIXIR (50 ml)

Ένα άλλο σέρουμ προσώπου που καταπραΰνει τις ευαίσθητες επιδερμίδες με κοκκινίλες. Έχει ως βάση το λάδι, γι’ αυτό είναι ελαφρώς πιο παχύρευστο και πιο λιπαρό από τα παραπάνω. Συμπεριλαμβανομένων των 6 φυτικών ελαίων είναι: έλαιο φρούτου του πάθους, έλαιο μακαδάμιας, έλαιο τριανταφυλλιάς, έλαιο φύτρων σιταριού, έλαιο dog tag και λάδι κιστού, το Avebio Bio Oil Antired Elixir φαίνεται να είναι απλά τέλειο για όσους αγαπούν τη φυσική φροντίδα. Εκτός από αυτά τα εκχυλίσματα, δεν περιέχει άλλα συστατικά. Παρόλο που το σέρουμ είναι 100% φυσικό, δεν σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικό. Όταν χρησιμοποιείται συχνά για καιρό, το σέρουμ κατά των κοκκινίλων:

  • καταπραΰνει τους ερεθισμούς και αφήνει το δέρμα χαλαρό
  • κλειδώνει το νερό μέσα στο δέρμα
  • μειώνει το πρήξιμο, το ερύθημα, την ερυθρότητα
  • εμποδίζει το σπάσιμο των τοιχωμάτων των τριχοειδών αγγείων

Το σέρουμ κατά των κοκκινίλων είναι δημοφιλές στους λάτρεις της φυσικής φροντίδας. Ωστόσο, η σύνθεσή του με βάση το λάδι προκαλεί λιπαρότητα σε μερικούς τύπους δέρματος και αυτό δεν είναι πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα – πρέπει να το λάβετε υπόψιν.

Ποιο σέρουμ προσώπου για τις κοκκινίλες θα επιλέξετε;

Φυσικά και αυτά δεν είναι όλα τα διαθέσιμα σέρουμ προσώπου κατά των κοκκινίλων στην αγορά, ωστόσο πιστεύουμε ότι είναι τα πιο ενδιαφέροντα. Τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο με αποστολή στο σπίτι σας, αλλά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τα βρείτε στα καταστήματα. Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιο σέρουμ προσώπου θα επιλέξετε!