Τo Λιγότερο Είναι Περισσότερο! Επιλέξτε Φυσικότητα με Nanobrow Lamination Gel

Οι τάσεις αλλάζουν, αλλά η φυσικότητα δε φεύγει ποτέ από την μόδα. Ο μινιμαλισμός στα καλλυντικά και στα προϊόντα περιποίησης είναι απόλαυση και όχι μόνο για τους πολυάσχολους. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν αυτήν την τάση για ευκολία, εξοικονόμηση χώρου και οικολογικές λύσεις. Λίγα και καλά προϊόντα περιποίησης και όχι ένα γεμάτο συρτάρι με μακιγιάζ; Στις μέρες μας, το λιγότερο σημαίνει περισσότερο. Η τάση χωρίς μακιγιάζ είναι ένας τρόπος για να αναδείξετε διακριτικά την ομορφιά σας, χωρίς έντονο περίγραμμα φρυδιών, χωρίς να σχηματίζετε υπερβολικά τα χείλη σας, χωρίς εξτένσιον βλεφαρίδων ή baking προσώπου. Το μονιμαλιστικό νεσεσέρ σας δε θα είναι ολοκληρωμένο χωρίς Nanobrow Lamination Gel. Μάθετε περισσότερα!

nanobrow αξιολογήσεις για καλύτερα τζελ φρυδιών

Πώς λειτουργεί το Nanobrow Lamination Gel;

Το ποιοτικό βουρτσάκι επιτρέπει στο τζελ να καλύψει κάθε τρίχα διπλασιάζοντας τον όγκο της. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση των πυκνών και αφράτων φρυδιών. Το τζελ συγκρατεί τις τρίχες στη θέση τους όλη μέρα. Η φόρμουλα του τζελ δεν αφυδατώνει τις τρίχες και δεν ερεθίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Αυτό το ήπιο καλλυντικό είναι κατάλληλο ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Είναι ιδανικό υποκατάστατο αντί της κλασικής μάσκαρας φρυδιών ή του σαπουνιού φρυδιών. Το Nanobrow Lamination Gel παρέχει μοναδικό αποτέλεσμα πλαστικοποίησης φρυδιών – χωρίς να χρειάζεστε ειδικό!

Οδηγίες χρήσης: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζελ διαμόρφωσης Nanobrow μόνο του, ή να το συνδυάσετε με άλλα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών (μολύβι, σκιά ή πομάδα φρυδιών). Βρείτε τη σωστή απόχρωση για το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας (Beige, Brown, Black) ή επιλέξτε τη διάφανη έκδοση (Transparent). Με το βουρτσάκι τοποθετήστε το προϊόν στα φρύδια σας. Χτενίστε τις τρίχες σας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξής τους, ανασηκώνοντάς τις ελαφρώς προς τα πάνω. Αυτό θα σας χαρίσει όγκο και αφράτο αποτέλεσμα στα φρύδια σας. Για μία πιο κομψή εμφάνιση, λειάνετε την πάνω άκρη των φρυδιών για να μην πετάνε οι τρίχες.

Nanobrow Lamination Gel – τζελ περιποίησης φρυδιών

Διαθέσιμο σε χρώματα: 

Θεραπεία πλαστικοποίησης φρυδιών vs Nanobrow Lamination Gel

Δεν είναι μυστικό ότι η πλαστικοποίηση φρυδιών είναι μια θεραπεία που αλλάζει χημικά τη δομή της τρίχας. Το θειογλυκολικό οξύ, το κύριο συστατικό των παραγόντων πλαστικοποίησης, διασπά τους δεσμούς που καθορίζουν το φυσικό σχήμα και την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών σας. Προετοιμάζει τα φρύδια για περαιτέρω τροποποιήσεις. Τα εξειδικευμένα προϊόντα πλαστικοποίησης καθορίζουν το νέο σχήμα των φρυδιών που σας δημιουργεί η αισθητικός. Τα αποτελέσματα διαρκούν 1-2 μήνες περίπου.

Το τζελ φρυδιών Nanobrow προσφέρει αποτέλεσμα πλαστικοποίησης φρυδιών χωρίς να επισκεφτείτε την αισθητικό. Το καινοτόμο τζελ χαρίζει λάμψη και κρατά τις τρίχες στη θέση τους, ακριβώς όπως τα προϊόντα πλαστικοποίησης φρυδιών. Η μεγαλύτερη χωρητικότητά του εξασφαλίζει αρκετούς μήνες συχνής χρήσης. Επιπλέον το τζελ Nanobrow θρέφει και δυναμώνει τις ρίζες των τριχών, καθημερινά. Είναι η καλύτερη λύση για το ευαίσθητο δέρμα που έχει τάσεις ερυθρότητας.

Περιποίηση και μακιγιάζ φρυδιών σε ένα!

Η φόρμουλα του Nanobrow Lamination Gel περιέχει καστορέλαιο, το οποίο ενισχύει την λάμψη και προστατεύει τα φρύδια από τη φθορά. Το καστορέλαιο λειτουργεί ως φυσικό σέρουμ φρυδιών που ενισχύει τη ρίζα και προωθεί την ανάπτυξη των τριχών. Οι βιταμίνες του λαδιού ενυδατώνουν και αναζωογονούν την περιοχή των ματιών. Το αποτέλεσμα; Πάντα υγιή, δυνατά και πυκνά φρύδια, ακόμα και μετά το καθημερινό μακιγιάζ. Ψάχνετε για ένα θρεπτικό και μακράς διάρκειας τζελ φρυδιών που προσφέρει αποτελέσματα πλαστικοποίησης φρυδιών – το βρήκατε!

nanobrow τζελ φρυδιών για πλαστικοποιημένα φρύδια