Φανταχτερά χρώματα EyeLiner από την Bourjois

Ποια eyeliner πουλάνε περισσότερο; Προφανώς τα μαύρα και τα καφέ, και είναι σίγουρο ότι όλες έχουμε ένα τέτοιο στην τσάντα με το μακιγιάζ μας. Η Bourjois προσπαθεί να μας κάνει πιο θαρραλέες και μας προσφέρει eyeliner σε έντονα μεταλλικά χρώματα.

Το Contour Clubbing Waterproof Pencil liner βγαίνει στην ίδια μορφή που έχει το μεταλλικά χρωματισμένο μολύβι με ένα διάφανο καπάκι. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 8 αποχρώσεις οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και το πιο αγνό, βαθύ μαύρο χρώμα που έχετε δει ποτέ. Η υφή του προϊόντος είναι κρεμώδης οπότε δεν θα συναντήσετε αντίσταση όταν τραβάτε τις γραμμές.

Bourjois12

Η Bourjois όχι μόνο σιγουρεύτηκε ότι το προϊόν της φαίνεται υπέροχα στα μάτια, αλλά χάρη στα έλαια από jojoba και βαμβάκι, προωθεί την υγιή ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Το eyeliner είναι αδιάβροχο και μένει στα μάτια. Σύμφωνα με την εταιρεία, μένει στα μάτια χωρίς να ξεθωριάζει ή να λαδώνει μέχρι και 20 ώρες, αλλά στην πραγματικότητα διαρκεί περίπου 10 ώρες, κάτι το οποίο είναι επίσης υπέροχο. Τα μαύρα χρώματα πάνε τέλεια στην εσωτερική γραμμή των ματιών ακόμα και εάν τα μάτια σας είναι ευαίσθητα.

Το Contour Clubbing Waterproof Pencil liner είναι τέλειο για να δημιουργήσετε ένα βαθύ λουκ smokey eye. Μουτζουρώστε το μολύβι με ένα μικρό πινέλο ματιών και βάλτε μάσκαρα για να κάνετε το βλέμμα πιο έντονο. Για κάθε ημέρα, μία και μόνο γραμμή είναι αρκετή για να τονίσετε τα μάτια σας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι το χρωματικό αποτέλεσμα είναι όντως υπέροχο.

Το τεράστιο μειονέκτημα αυτού του liner είναι το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη σπατάλη προϊόντος κατά το ξύσιμο του μολυβιού. Θα ήταν πολύ καλύτερος ένας άλλος μηχανισμός. Επιπλέον, το Contour Clubbing Waterproof Pencil μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με ένα δυνατό προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ.

Όσες από εσάς είστε πρόθυμες να δώσετε 4.99 € για να αποκτήσετε ένα προϊόν που πραγματικά θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίσουν, τότε δοκιμάστε το Contour Clubbing Waterproof.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *