Επιλέγοντας Τις Καλύτερες Μάσκαρες. Ποιες Μασκάρες Μπορούν Να Σας Χαρίσουν Όμορφες Και Μακριές Βλεφαρίδες Σαν Του Κομμωτηρίου;

Βλεφαρίδες – λεπτές τρίχες, οι οποίες, ωστόσο, παρέχουν το ομορφότερο πλαίσιο για τα μάτια. Ταυτόχρονα, χωρίς την κατάλληλη φροντίδα, παραμένουν σχεδόν αόρατες. Για το λόγο αυτό, πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο αναζητούν την τέλεια μάσκαρα. Αυτή η κατάταξη δημιουργήθηκε για να εξαλείψουμε τις αμφιβολίες και να επιλέξετε μια μάσκαρα που μπορεί να αποδειχθεί πάντα αξιόπιστη!

Τι κάνει τη μάσκαρα τόσο σημαντική στο καθημερινό μακιγιάζ;

Η μάσκαρα είναι ένα μοναδικό προϊόν μακιγιάζ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Συχνά, μπορείτε να βγείτε από το σπίτι χωρίς ένα foundation ή ένα eyeliner, αλλά είναι αδύνατο να εγκαταλείψετε τη μάσκαρα. Η μάσκαρα είναι αυτή που σας επιτρέπει να δώσετε έμφαση στα μάτια και να αναδείξετε το δυναμικό του βλέμματός σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Θεωρητικά, οι όμορφες και μακριές βλεφαρίδες είναι αυτές που συμβάλλουν περισσότερο στην εμφάνιση κάθε γυναίκας, οπότε δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τους δίνουν τόση προσοχή.

Κάθε μάσκαρα θα πρέπει να παρέχει:

  • τελικώς μακρύτερες βλεφαρίδες,
  • τελικώς πιο πυκνές και πιο καθορισμένες βλεφαρίδες,
  • φροντίδα των βλεφαρίδων χάρη στις φόρμουλες με έλαια και φυτικά εκχυλίσματα, ώστε το καθημερινό μακιγιάζ να μην επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση των βλεφαρίδων σας.

Τελικά φαίνεται ότι η εύρεση μιας μάσκαρα που να πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν είναι και τόσο δύσκολη. Ωστόσο, χρειάζεται κάποια δέσμευση.

Μασκάρες που εκπληρώνουν την αποστολή τους – Κατάταξη TOP 4

Ποια μάσκαρα αξίζει λοιπόν να επιλέξετε; Ποια μπορεί να προσφέρει πρωτοφανή αποτελέσματα από την πρώτη πινελιά; Φαίνεται ότι τέτοια προϊόντα υπάρχουν και περιλαμβάνονται στην παρακάτω κατάταξη!

1. Μάσκαρα Nanolash

i kalýteri máskara

Κάθε κατάταξη πρέπει να έχει έναν ηγέτη. Σε αυτή την περίπτωση, υπήρχε μόνο μία επιλογή – είναι η μάσκαρα Nanolash. Προέρχεται από μια γνωστή και αξιόπιστη μάρκα στον κόσμο της ομορφιάς. Δεν μπορούν να υπάρξουν επιφυλάξεις όσον αφορά την ποιότητά της.

Η μάσκαρα Nanolash μπορεί να αγοραστεί σε δύο εκδόσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μάσκαρα πύκνωσηςNanolash Volume Up Mascara, ενώ υπάρχει και μια μάσκαρα επιμήκυνσης και μπούκλωσης, Nanolash Length & Curl Mascara. Έτσι μπορείτε να προσαρμόσετε τη μάσκαρα στις ανάγκες σας.

Η μάσκαρα που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Nanolash διαθέτει ένα τέλειο βουρτσάκι. Έχει τέλειο σχήμα και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη. Χάρη στο βουρτσάκι, είναι δυνατή η εφαρμογή του προϊόντος χωρίς σβώλους και λεκέδες στα βλέφαρα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η ανθεκτικότητα εδώ. Η μάσκαρα Nanolash δεν φθείρεται ούτε μουτζουρώνεται. Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν είναι τυχαίο που αυτή η μάσκαρα έχει γίνει η αγαπημένη των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

2. Μάσκαρα Lashcode

Ένα άλλο προϊόν που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε την καλύτερη μάσκαρα είναι η Lashcode Mascara. Πρόκειται για ένα προϊόν επιμήκυνσης και πύκνωσης που έχει επίσης γίνει γρήγορα το αγαπημένο των γυναικών.

Η Lashcode Mascara διαθέτει ένα τέλεια διαμορφωμένο βουρτσάκι που κάνει τον διαχωρισμό των βλεφαρίδων πολύ πιο εύκολο. Χάρη στο βουρτσάκι, μπορείτε να κατανέμετε ομοιόμορφα το προϊόν και να απολαύσετε ένα αισθητικά ευχάριστο μακιγιάζ. Επιπλέον, η μάσκαρα παρέχει πρωτοφανή ανθεκτικότητα. Δεν καταρρέει ούτε ξεφλουδίζει, ακόμη και μετά από μια ολόκληρη ημέρα χρήσης.

Παρόλο που η Lashcode Mascara δεν είναι αδιάβροχο προϊόν, δεν μουτζουρώνεται σε επαφή με την υγρασία.

3. Μάσκαρα Extreme Party της Bobbi Brown

Η επόμενη θέση ανήκει στην Μάσκαρα Extreme Party της Bobbi Brown. Πρόκειται για ένα προϊόν με αρκετά παχύρρευστη υφή, η οποία καθιστά εύκολη την εφαρμογή του στις βλεφαρίδες. Στεγνώνει γρήγορα, γεγονός που είναι επίσης σημαντικό. Οι χρήστες σημείωσαν ότι είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε δύο στρώσεις του προϊόντος για να επιτύχετε ένα πλήρες αποτέλεσμα επιμήκυνσης.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά μέτρια. Μερικές φορές παρατηρείται ότι στο τέλος της ημέρας, η μάσκαρα αρχίζει να ξεφλουδίζει. Το βουρτσάκι που συνοδεύει το προϊόν είναι τυπικό, οπότε δεν αναμένεται να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα κατά την εφαρμογή.

4. Μάσκαρα Isadora Flashing Volume

Η Μάσκαρα Isadora Flashing Volume είναι άλλη μια μάσκαρα με αρκετά καλές κριτικές στο διαδίκτυο και αρκετά σταθερή απόδοση. Πρώτα απ’ όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες εκτιμούν ότι το προϊόν έχει σχετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν πρόκειται να ξεφλουδίσει ή να καταρρεύσει, εκτός αν τρίψετε τα μάτια σας εξαιρετικά δυνατά. Ωστόσο, σε επαφή με την υγρασία, η μάσκαρα μπορεί να μουτζουρωθεί λίγο.

Δυστυχώς, το βουρτσάκι φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ. Είναι πολύ πιο κοντό από τα συνηθισμένα πινέλα μάσκαρας. Επιπλέον, έχει κοντές τρίχες, που μοιάζουν με μικρές αιχμές, τοποθετημένες σε ομοιόμορφες σειρές. Αυτό καθιστά πιο δύσκολο να φτάσετε τις βλεφαρίδες στις γωνίες των ματιών κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και μπορεί να καταλήξετε με συσσωρευμένες βλεφαρίδες.

Πώς να ερμηνεύσουμε αυτή την κατάταξη με τις καλύτερες μάσκαρες; Λοιπόν, όπως εσείς θέλετε! Βεβαίως αξίζει να αποδώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις μάσκαρες Nanolash και Lashcode. Ωστόσο, όταν κάνετε την τελική επιλογή, θα πρέπει να επικεντρωθείτε πρώτα απ’ όλα στις προσδοκίες και τις προτιμήσεις σας.