Μακριές Και Πυκνές Βλεφαρίδες Σε 10 λεπτά Χωρίς Μάσκαρα. Ζήστε Την Εμπειρία Της Δύναμης Της Λαμίνωσης Με Το Nanolash Lash Lift Kit!

Nanolash Lift Kit - μια επανάσταση στο styling των βλεφαρίδων

Ο αγώνας για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες είναι γνωστός σε κάθε γυναίκα. Αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές είναι ότι οι βλεφαρίδες είναι λεπτές και δεν έχουν όγκο, συν το ότι τείνουν επίσης να πέφτουν. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες με ταινίες ή η μακρόχρονη και κουραστική εφαρμογή μάσκαρας δεν είναι πλέον αρκετές. Αξίζει λοιπόν να ανοιχτείτε σε καινοτόμες λύσεις όπως το lifting βλεφαρίδων και την πλαστικοποίηση με το Nanolash Lift Kit.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του λίφτινγκ και της πλαστικοποίησης βλεφαρίδων;

Το λίφτινγκ βλεφαρίδων και η πλαστικοποίηση μπορεί να συνδεθεί κυρίως με αισθητικές επεμβάσεις. Τα λίφτινγκ προσώπου και σώματος χρησιμοποιούνται κυρίως για να σταματήσουν το πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο, το λίφτινγκ και η πλαστικοποίηση μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν στις βλεφαρίδες. Η θεραπεία αυτή προσφέρεται πλέον από πολλά ινστιτούτα αισθητικής.

Η μέθοδος λίφτινγκ βλεφαρίδων επικεντρώνεται κυρίως στη χρήση ειδικών προϊόντων που επιτρέπουν να δοθεί στις βλεφαρίδες ένα συγκεκριμένο σχήμα. Τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας περιλαμβάνουν:

 • βλεφαρίδες που ανασηκώνονται από τις ρίζες,
 • βλεφαρίδες με μεγαλύτερη διάρκεια,
 • ενισχυμένος όγκος βλεφαρίδων,
 • απόδοση ειδικής καμπύλωσης στις βλεφαρίδες.

Ωστόσο, στις μέρες μας η ανόρθωση βλεφαρίδων μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δοκιμάσετε το Nanolash Lift Kit για λίφτινγκ και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι.

Λίφτινγκ και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι - Nanolash Lift Kit

Nanolash Lift Kit – τι είναι το προϊόν;

Το Nanolash Lift Kit είναι μια επανάσταση στο styling των βλεφαρίδων. Είναι ένα σετ σχεδιασμένο για επαγγελματίες καλλιτέχνες βλεφαρίδων και για κάθε γυναίκα που ονειρεύεται να βελτιώσει την εμφάνιση του πλαισίου των ματιών. Το σετ περιλαμβάνει τρία προϊόντα – προορίζονται για χρήση σύμφωνα με την καθορισμένη σειρά, καθώς και την κόλλα Lash Lift, ράβδους σιλικόνης και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα είναι πολύ αποτελεσματικά. Έρχονται σε φακελάκια των 0,5 χιλιοστόλιτρων και λαμβάνετε 10 από αυτά. Η κόλλα, από την άλλη πλευρά, έρχεται σε σωληνάριο των 5 χιλιοστόλιτρων και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η συσκευασία συνοδεύεται επίσης από οδηγίες χρήσης. Ακολουθώντας το εγχειρίδιο, κάθε γυναίκα μπορεί να βελτιώσει μόνη της την εμφάνιση των βλεφαρίδων της για έως και 8 εβδομάδες. Πριν από την εφαρμογή, οι βλεφαρίδες πρέπει να καθαριστούν καλά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να:

 • να διαχωρίσετε τις κάτω βλεφαρίδες από τις πάνω και, χρησιμοποιώντας την κόλλα, • να στερεώσετε τις ράβδους του κατάλληλου μεγέθους στο βλέφαρο,
 • να εφαρμόσετε το Lift – Βήμα 1 σε απόσταση περίπου 1 χιλιοστού από τη γραμμή των βλεφαρίδων και κρατήσετε το για περίπου 7-10 λεπτά, και στη συνέχεια αφαιρέστε το,
 • να εφαρμόσετε το Fix – Βήμα 2 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, να το κρατήσετε επίσης για περίπου 7-10 λεπτά και στη συνέχεια να το αφαιρέσετε,
 • εφαρμόστε το Keratin Booster – Βήμα 3 και συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο.

Στη συνέχεια, απλά αφαιρέστε τις ράβδους και απολαύστε τις μακρύτερες, πιο πυκνές και καμπυλωτές βλεφαρίδες σας.

Είναι το Nanolash Lift Kit ασφαλές;

Ένα λίφτινγκ βλεφαρίδων στο σπίτι μπορεί να εγείρει πολλές ερωτήσεις. Συνήθως συνιστάται να εκτελείται από επαγγελματία. Ωστόσο, το κιτ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων από τη Nanolash είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση.

Το πλεονέκτημά του είναι ότι τα προϊόντα παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά. Περιλαμβάνουν, για παράδειγμα:

 • έλαιο καρύδας,
 • Έλαιο Αβησσυνίας,
 • πανθενόλη,
 • έλαιο αβοκάντο.

Επιπλέον, η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες που θρέφουν σε βάθος τις βλεφαρίδες και αποτρέπουν μελλοντικές βλάβες. Θα δείτε μια αξιοσημείωτη αλλαγή στην κατάσταση και την ποιότητα των βλεφαρίδων σας αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή. Θα φαίνονται όχι μόνο μακρύτερες και πιο πυκνές αλλά και πιο δυνατές και γυαλιστερές.

Λίφτινγκ και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι – σύνοψη

Η εκτέλεση ενός λίφτινγκ βλεφαρίδων με το σετ από τη Nanolash είναι πανεύκολη υπόθεση. Κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει αυτή τη θεραπεία στο σπίτι. Αν παλεύετε με λεπτές βλεφαρίδες που φαίνονται θαμπές και δεν είναι επιρρεπείς στο styling, το κιτ λίφτινγκ Nanolash είναι φτιαγμένο ακριβώς γι’ αυτές.

Μέσα σε λίγα λεπτά και με λίγη δέσμευση, μπορείτε να κάνετε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πρωτοφανείς για 8 εβδομάδες. Το Nanolash Lift Kit είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να πραγματοποιήσετε 10 θεραπείες πλαστικοποίησης. Απλό, γρήγορο και διασκεδαστικό – το λίφτινγκ και η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων με αυτό το προϊόν θα σας δώσει θεαματικά αποτελέσματα, ενώ επιπλέον θρέφει σημαντικά τις βλεφαρίδες.