Η LASHCODE είναι μια πρωτοποριακή μάσκαρα που δίνει ένα εντελώς νέο νόημα στο μακιγιάζ. Φροντίζει για τις βλεφαρίδες κάνοντας τες να φαίνονται άψογες και τους δίνει διακριτικό σχήμα. Επίσης, φροντίζει τις λεπτές τρίχες να αναδείξει τη φυσική ομορφιά τους. Και το καλύτερο πράγμα για τη μάσκαρα είναι ότι εκπληρώνει όλα τα παραπάνω καθήκοντα ταυτόχρονα.

Θρεπτική Lashcode μάσκαρα

Το μακιγιάζ δεν είναι μόνο για να πετύχουμε ομορφιά με κάθε κόστος. Δημιουργήθηκε για να ενισχυθεί η φυσική ομορφιά των γυναικών, επομένως, αντί να προκαλούμε βλάβες στις βλεφαρίδες, με ψεύτικα extensions για παράδειγμα, είναι καλύτερο να επιλέγουμε για την αποδεδειγμένη λύση – μια μάσκαρα. Είναι επίσης σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι μια μάσκαρα δεν θα πρέπει να επικεντρώνεται μόνο στην κορεσμό του φυσικού χρώματος των βλεφαρίδων, την επέκταση και την ορατότητά τους, αλλά το καλλυντικό θα πρέπει να θρέφει και να παρέχει στις βλεφαρίδες βασικά θρεπτικά συστατικά.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΤΙΑΣ

Το μυστικό αποκαλύφθηκε τελικά – γνωρίζουμε πώς να βελτιώσουμε την εμφάνιση των ματιών σας με έναν λεπτό και αποτελεσματικό τρόπο. Το μυστικό είναι κρυμμένο σε ένα μινιμαλιστικό, γκρι-μαύρο και πολύ λαμπερό σωλήνα μάσκαρας. Οι γυναίκες αγαπούν τη μάσκαρα LASHCODE επειδή συνδυάζει δύο απολύτως κρίσιμες πτυχές του μακιγιάζ.

  1. Η LASHCODE είναι η μόνη τέτοια μάσκαρα, της οποίας οι εντατικές χρωστικές ουσίες κατακλύζονται από τον καλύτερο συνδυασμό των επιταχυντικών ουσιών που βελτιώνουν την ανάπτυξη και τη φροντίδα των βλεφαρίδων.
  2. Η LASHCODE είναι μια μάσκαρα που διαθέτει μια βούρτσα σιλικόνης σχεδιασμένη για ακρίβεια. Οι ελαστικές τρίχες διαφόρων μηκών προσαρμόζονται στις βλεφαρίδες, ανεξαρτήτως μεγέθους ή σχήματος.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η LASHCODE παρέχει την καλύτερη λύση για γυναίκες που βασίζονται σε άψογη και μακρόχρονη μακιγιάζ. Η φόρμουλά της με το κατάμαυρο χρώμα καλύπτει κάθε βλεφαρίδα μεμονωμένα. Επεκτείνει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες στο μέγιστο, χάρη στα οποίο τα μάτια αποκτούν έναν όμορφο λουκ και το μακιγιάζ φαίνεται πολύ θηλυκό. Αυτή είναι μια μάσκαρα που χαρίζει στις βλεφαρίδες το επιθυμητό χρώμα και σχήμα σγουραίνοντάς τις και αφήνοντάς τες φυσικά ελαστικές. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το αποτέλεσμα είναι μέγιστα ανθεκτικό και παραμένει άψογο για πολλές ώρες, επειδή η μάσκαρα είναι εντελώς απαλλαγμένη από νιφάδες.

Η LASHCODE ενισχύει ακόμα και τις βραχύτερες βλεφαρίδες που βρίσκονται στις γωνίες των ματιών, επειδή η ακριβής ράβδος σιλικόνης και οι καλά αναπτυγμένες τρίχες φτάνουν εκεί όπου τα κανονικά πινέλα δεν είναι σε θέση να φτάσουν. Διαθέτοντας έναν τέτοιο εφαρμοστή, η μάσκαρα δεν συσσωρεύει τις βλεφαρίδες. Αντ’ αυτού, οι τρίχες χωρίζονται και χτενίζονται ιδανικά. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά φυσικά με τις βλεφαρίδες να είναι ακόμη πιο όμορφες από πριν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η μάσκα LASHCODE προσφέρει μια εντελώς καινοτόμο προσέγγιση στο θέμα του μακιγιάζ. Προτείνει κάτι εντελώς διαφορετικό και περισσότερο από το λάθος αποτέλεσμα των βλεφαρίδων. Οφείλεται στις θρεπτικές ουσίες, χάρη στις οποίες το προϊόν ομορφιάς είναι σε θέση να αναζωογονεί και να ενισχύει τις βλεφαρίδες πάντα όταν φοράτε μακιγιάζ. Αυτό που έχει εκμεταλλευτεί εδώ είναι ένα από τα φυσικά χαρακτηριστικά των βλεφαρίδων που ονομάζεται απορρόφηση, η οποία είναι η ικανότητα των ουσιών που προσφέρουν φροντίδα να διεισδύουν στον ίδιο τον πυρήνα των βλεφαρίδων – τους βολβούς τους.

Η βελούδινη φόρμουλα της LASHCODE κρύβει μεταξύ άλλων:

  • Εκχύλισμα σόγιας – το εκχύλισμα που είναι υπεύθυνο για την επιτάχυνση της επέκτασης των βλεφαρίδων. Λειτουργεί ως μια διεγερτική ουσία που αντισταθμίζει τη γήρανση των κυττάρων και ενισχύει τους βολβούς των βλεφαρίδων χάρη στις οποίες πέφτουν σε μικρότερες ποσότητες και μεγαλώνουν πιο γρήγορα.
  • Εκχύλισμα σίτου – το φυτικό εκχύλισμα που εκπληρώνει τη λειτουργία της αναγεννητικής και θρεπτικής ουσίας για χάρη της λείας, ελαστικής και λαμπερής βλεφαρίδας.
  • Scutellaria baicalensis – που συχνά ονομάζεται Baikal skullcap που περιέχει πολύτιμα φλαβονοειδή μαλλιών και έχει οξυγονωτικά χαρακτηριστικά. Είναι ένα φυσικό φίλτρο που παρέχει προστασία στις βλεφαρίδες.
  • Πανθενόλη – είναι ένα συστατικό φροντίδας που βελτιώνει σημαντικά την κατάσταση των βλεφαρίδων και αναγεννάει βαθιά. Διατηρεί την ενυδάτωση στο βέλτιστο επίπεδο χάρη στο οποίο οι βλεφαρίδες παραμένουν πιο ελαστικές, μαλακές και μεταξένια απαλές ακόμα και μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ.
  • Η βιταμίνη της νεότητας – η τοκοφερόλη, κοινώς γνωστή ως βιταμίνη Ε, συνδέεται κυρίως με χαρακτηριστικά αντι-οξυγόνωσης και έντονα αναζωογονητική δράση.
  • Αργινίνη – φυσικό αμινοξύ, στόχος του οποίου είναι η ενίσχυση του φυσικού λιπιδικού φραγμού. Εδώ χρησιμοποιείται ως παράγοντας επιτάχυνσης της ανάπτυξης των βλεφαρίδων χάρη στην ικανότητα ταχείας απορρόφησης των δραστικών ουσιών μέσα στις βλεφαρίδες.