Πώς να Αποκτήσετε Πιο Μακριές Βλεφαρίδες Φυσικά; Δοκιμάστε 3 Αξιόπιστες Μεθόδους

Πολλά κορίτσια ονειρεύονται μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, αλλά συνήθως πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να τα καταφέρουν. Μην ανησυχείτε όμως. Με τις τρεις απλές θεραπείες θα κάνετε τις βλεφαρίδες σας πιο μακριές, πυκνές και δυνατές, γρηγορότερα. Μπορεί να γίνει χωρίς ψεύτικες προσθήκες.

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις συμβουλές. Οι βλεφαρίδες θα βελτιωθούν μετά από περίπου μία εβδομάδα και θα μακρύνουν σιγά σιγά. Μόλις δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα συνεχίστε την προσπάθεια για να διατηρήσετε το μήκος και το πάχος.

Πώς να αποκτήσετε πιο μακριές βλεφαρίδες φυσικά;

1ος τρόπος για να αποκτήσετε πιο μακριές βλεφαρίδες: καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι εξαιρετικό για τις κοντές βλεφαρίδες και το εκτιμούν. Είναι ένα τέλειο ενισχυτικό βλεφαρίδων! Πολλά κορίτσια το προτιμούν από επαγγελματικά σέρουμ, γιατί είναι φθηνό, ευρέως διαθέσιμο και αποτελεσματικό. Ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες, είναι λιγότερο αραιές, είναι πιο σκούρες και πιο μακριές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και καθημερινά πριν τον ύπνο. Χρησιμοποιήστε ένα βουρτσάκι μάσκαρα ή μια μπατονέτα.

2ος τρόπος για να αποκτήσετε πιο μακριές βλεφαρίδες: σέρουμ βλεφαρίδων & συμπληρώματα

Εάν το καστορέλαιο αποτύχει, τότε τα επαγγελματικά σέρουμ βλεφαρίδων είναι τέλεια εναλλακτική. Σας προτείνουμε το Nanolash και το Xlash. Βασίζονται σε μοναδικά συστατικά, είναι ήπια για τα μάτια σας, εάν αυτά είναι ευαίσθητα. Το Nanolash υπόσχεται να ενδυναμώσει τις βλεφαρίδες μας μέσα σε λίγες μέρες και θα μακρύνουν κατά 50% μετά από 30 μέρες. Τα αποτελέσματα αυτών των επαγγελματικών προϊόντων εμφανίζονται γρήγορα και διαρκούν.

Τα συμπληρώματα βιοτίνης αξίζουν. Η βιοτίνη ενδυναμώνει τις τρίχες και ενεργοποιεί την ανάπτυξή τους. Ενισχύει τις βλεφαρίδες, τα φρύδια και τα νύχια. Θα δείτε βελτίωση μετά από περίπου ένα μήνα, αλλά αξίζει να περιμένετε!

3ος τρόπος για να αποκτήσετε πιο μακριές βλεφαρίδες: απαλότητα

Οι βλεφαρίδες και το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητα. Γι’ αυτό πρέπει να τα προσέχουμε: μην τρίβετε ποτέ τα μάτια όταν ξεβάφεστε! Πιέστε απαλά ένα βαμβάκι με νερό μισελέρ στα βλέφαρα και αφήστε το προϊόν να κάνει τη δουλειά του. Με αυτόν τον τρόπο δεν προκαλείτε καμία φυσική ζημιά στις βλεφαρίδες σας. Σας συμβουλεύουμε να επιμείνετε με τα υπολείμματα μάσκαρα, γιατί μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στα μάτια και σπάσιμο των βλεφαρίδων αν δεν έχουν αφαιρεθεί εντελώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *