Πώς να Κάνετε Ψεύτικο Μαύρισμα

Σε όλες μας αρέσει το μαυρισμένο bronze λουκ αλλά είναι πολύ δύσκολο να είμαστε μαυρισμένες όλο τον χρόνο. Εδώ θα βρείτε κάποιες συμβουλές και τεχνικές όσον αφορά τα διαφορετικά είδη των προϊόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό μαύρισμα.

Το κλειδί είναι η προετοιμασία

Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε απολέπιση, ιδανικά το προηγούμενο βράδυ. Μπορείτε να το κάνετε με το αφρόλουτρο ή να ετοιμάσετε το δικό σας scrub. Με την βοήθεια των συστατικών που έχετε στην κουζίνα σας, μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο και φθηνό προϊόν απολέπισης. Αναμείξτε ζάχαρη με λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο σε αναλογία 1:1. Για να έχει ωραίο άρωμα, βάλτε λίγες σταγόνες από κάποιο αρωματικό λάδι, π.χ. σταγόνες καρπούζι. Με αυτή την φόρμουλα κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα σας ώστε να ξεφορτωθείτε όλα τα νεκρά κύτταρα και να κάνετε το δέρμα σας λείο.

Κάνοντας ζεστό μπάνιο ή ντουζ θα καταφέρετε να ανοίξουν οι πόροι του δέρματος. Εάν βάλετε το ψεύτικο μαύρισμα αμέσως όταν τελειώσετε το μπάνιο, το μαύρισμα θα μπει στους μικρούς πόρους, κάτι το οποίο θα καταστρέψει το όλο αποτέλεσμα. Το τελείωμα δεν θα είναι λείο και θα καταλήξετε να έχετε μικρά μαύρα στίγματα σε όλο σας το σώμα.

автозагар1

Σταδιακό Προϊόν Μαυρίσματος

Υπάρχουν πολλές lotion για μαύρισμα. Πρέπει να χρησιμοποιούνται κάθε ημέρα ώστε το μαύρισμα να γίνεται πιο βαθύ μετά από κάθε εφαρμογή. Στο τέλος της εβδομάδας δεν πρέπει να κάνετε απολέπιση εάν θέλετε το μαύρισμά σας να είναι σε αρκετά σκούρα απόχρωση.

Προϊόντα Μαυρίσματος με Άμεσα Αποτελέσματα

Υπάρχουν στα μαγαζιά πολλά προϊόντα μαυρίσματος που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα. Μπορείτε να διαλέξετε αφρό, lotion ή spray. Η τελευταία είναι η καλύτερη επιλογή έχετε στο σπίτι σας πρόχειρα γάντια. Καθένα από αυτά τα προϊόντα θα μείνει στο δέρμα σας 4-7 ημέρες. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε απολέπιση στα τέλος της εβδομάδας, ώστε το μαύρισμα σας να φύγει ομοιόμορφα, χωρίς να αφήνει κενά. Ποτέ μην κάνετε εκ νέου εφαρμογή χωρίς να έχετε αφαιρέσει την παλιά στρώση. Επίσης πρέπει να προσέχετε τα χαλιά σας όταν χρησιμοποιείτε spray. Βάλτε το προϊόν στο μπάνιο, ή καλύψτε το χαλί με μία σκούρα πετσέτα ώστε να αποφύγετε τυχόν αποχρωματισμούς. Κάτι που ισχύει για όλα τα προϊόντα μαυρίσματος, περιμένετε να στεγνώσουν πριν βάλετε τα ρούχα σας.

Όποιο προϊόν και να διαλέξετε, τα βασικά στοιχεία είναι το ίδια.

Προσπαθήστε να προστατεύσετε τα χέρια σας χρησιμοποιώντας ειδικά γάντια που θα βρείτε στα μαγαζιά. Βάλτε μία πολύ μικρή ποσότητα προϊόντος στο γάντι και τρίψτε το στο δέρμα σας με κυκλικές κινήσεις. Δουλέψτε με αυτόν τον τρόπο το προϊόν στα μεγαλύτερα μέρη του σώματος πρώτα. Όσο προϊόν σας περισσέψει, βάλτε το στα γόνατα και τους αστραγάλους σας. Μπορείτε να βάλετε και άλλο ψεύτικο μαύρισμα όταν απορροφηθεί η πρώτη στρώση.

Το μαύρισμα με spray είναι τέλειο για όσες από εσάς θέλετε να αποφύγετε τα γάντια. Κρατήστε το περίπου 30 εκατοστά από το δέρμα και ψεκάστε με συνεχή, ομοιόμορφα ψεκάσματα.

Με όλα τα είδη μαυρίσματος πάντα να βάζετε δύο στρώσεις, περιμένοντας περίπου μία ώρα ανάμεσα σε κάθε στρώση. Με αυτόν τον τρόπο το μαύρισμα σας θα είναι πολύ βαθύτερο και θα ξεθωριάσει ομοιόμορφα.

Να θυμάστε να κάνετε αποτρίχωση πριν βάλετε κάποιο προϊόν μαυρίσματος. Όταν αγοράζετε το προϊόν διαλέξτε ένα που να προσφέρει ανοιχτό μαύρισμα και όχι σκούρα απόχρωση. Για να επιτύχετε τον χρωματισμό που θέλετε βάλετε δύο ή τρεις στρώσεις, ώστε να έχετε φυσικό και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Πάντα να πλένετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή τέτοιων προϊόντων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *