Υποδειγματικό λάδι μαλλιών – NANOIL – καινοτομία στην αναγέννηση μαλλιών


NANOIL – καινοτομία στην αναγέννηση μαλλιών
Δυστυχώς, δεν εμφανίζεται συχνά, ένα καλλυντικό το οποίο μπορεί να αποκαλεστεί υποδειγματικό.Λόγω της υπερβολικά γρήγορης ανάπτυξης της βιομηχανίας των καλλυντικών και της υπερχείλισης της αγοράς με νέα προϊόντα, είναι πολύ δύσκολο να μείνετε με  ένα προϊόν για πολύ καιρό. Άλλα, καινούργια, καλύτερα καλλυντικά συνεχίζουν να εμφανίζονται.Θα συνεχίσει να συμβαίνει μέχρι να εμφανιστεί στην αγορά ένα εκπληκτικό προϊόν επιτέλους.

Ένα που προσεγγίζει την φροντίδα των μαλλιών τελείως διαφορετικά, που σκέφτεται τις ανάγκες’ των γυναικών και είναι έτοιμο να καλύψει τις απαιτήσεις τους. Ένα υποδειγματικό προϊόν θα μείνει με εμάς για πάντα γιατί είναι αναντικατάστατο. Όλα τα άλλα γίνονται κακόφημες απομιμήσεις του.

Το ίδιο θα γίνει και με αυτό το προϊόν. Μόλις δοκιμάσετε το Nanoil λάδι μαλλιών, θα αισθανθείτε ότι αυτό είναι. Δεν θα χρειαστεί να το αντικαταστήσετε με κανένα άλλο καλλυντικό γιατί το Nanoil θα σας μαγέψει και και τα μαλλιά σας θα το αγαπήσουν επίσης. Είναι ένα καινοτόμο καλλυντικό, που παρουσιάζει μία εξαιρετική προσέγγιση προς την φροντίδα των μαλλιών. Έχει περάσει καιρός από τότε που υπήρχε ένα προϊόν που όχι μόνο κάλυπτε τις ανάγκες διαφορετικών τύπων μαλλιών αλλά είναι και πολύπλευρο.

Το Nanoil είναι ένα λάδι μαλλιών που πρώτον εστσιάζει στην βαθιά αναγέννηση, δεύτερον, στην θρέψη και βελτίωση της εικόνας των μαλλιών, και τρίτον, στην προστασία και ενδυνάμωση τους.

Επιπλέον, μπορεί να παίξει πολλούς ρόλους και να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο εύρος θεραπειών που θα αντικαταστήσει επιτυχώς τη σειρά καλλυντικών στο μπάνιο σας.

Είναι σημαντικό ότι το Nanoil βγαίνει σε τρεις εκδόσεις. Κάθε μία στοχεύει σε μαλλιά με διαφορετικό ποσοστό πόρωσης, δηλαδή διαφορετικό τύπο ζημιάς. Έτσι, το Nanoil προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τύπο μαλλιών.

Κάθε μία από τις τρεις εκδόσεις του Nanoil είναι ένα σύμπλεγμα από καλά επιλεγμένα φυσικά έλαια και μία σειρά από φυσικά προϊόντα που στοχεύουν στην φροντίδα. Το προϊόν δεν διαθέτει βλαβερές, φαγεσωρογονός σιλικόνες, parabens, αλκοόλες και άλλες ουσίες που επηρεάζουν αντίστροφα την κατάσταση των μαλλιών και του δέρματος.

Κάθε μία από τις τρεις εκδόσεις του Nanoil εστιάζει σε διάφορες ανάγκες των μαλλιών, και για αυτό είναι τόσο αποτελεσματικό το προϊόν. Το μυστικό του κρύβεται στα φυσικά έλαια που επιλέγονται προσεκτικά. Οι ιδιότητές τους έχουν δοκιμαστεί εκτενώς και έχουν προσαρμοστεί στον βαθμό της ζημιάς των μαλλιών, που αποκαλείται κοινώς πόρωση.

 Έτσι, το Nanoil:

Πρώτα από όλα – προστατεύει τα μαλλιά, ανασηκώνει τις ρίζες τους και θρέφει το τριχωτό της κεφαλής.

Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνά, βαριά και τραχιά, καθώς και δύσκολα στο χτένισμα και τα περισσότερα προϊόντα styling τους δίνουν βάρος τραβώντας τα προς τα κάτω, είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι έχετε μαλλιά χαμηλής πόρωσης. Αυτού του είδους είναι συνήθως υγειή, και δεν καταστρέφονται εύκολα. Παρόλα αυτά, έχουν τους δικούς τους δαίμονες: υπερβολική έκκριση σμήγματος, σκληρότητα, έλλειψη όγκου, λιπαρό τριχωτό της κεφαλής. Το Nanoil για τα μαλλιά με χαμηλή πόρωση είναι ένα σύνολο από 9 φυσικά έλαια που λειτουργούν ενεργά και στην επιφάνεια των μαλλιών αλλά και μέσα. Επιπρόσθετα, ρυθμίζουν τους σμηγματογόνους αδένες.

Λαμπερά, μαλακά μαλλιά με αυξημένο όγκο, χωρίς πιτυρίδα και λιπαρότητα – μόνο το NANOIL μπορεί να τα παρέχει όλα αυτά.

Κατά δεύτερον, θρέφει και βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών ενδυναμώνοντας τους βολβούς μέχρι τα άκρα.

Αν τα μαλλιά σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, οι άκρες τους αφυδατώνονται και αρχίζετε να τριχόπτωση – έχετε μαλλιά με μέτρια πόρωση. Υπάρχει μία διαφορετική έκδοση του Nanoil αφοσιωμένη για αυτό τον τύπο μαλλιών. Θα βελτιώσει την εμφάνιση των μαλλιών, θα σταματήσει την τριχόπτωση, θα ενδυναμώσει τις ρίζες και ταυτόχρονα και τα μαλλιά. Είναι το τέλος του φριζαρίσματος και των θαμπών μαλλιών! Το Nanoil λάδι για μαλλιά δεν φροντίζει μόνο την εσωτερική δομή των μαλλιών από κερατίνη, αλλά τα προστατεύει επίσης κατά το styling και ενδυναμώνει την όμορφη εμφάνισή τους, βελτιώνοντας την λαμπερότητα, την ζωντάνια και την ελαστικότητα.

Τρίτον, – αναγεννεί τα μαλλιά και του βολβούς βαθιά επισκευάζοντας τις ζημιές στην επιφάνεια και τονώνοντας τους αδένες.

Nanoil - Φυσική φροντίδα μαλλιώνΑν τα μαλλιά σας είναι σε πολύ κακή κατάσταση, είναι εύθραυστα, αραιά, θαμπά και σκληρά – πρέπει να επιλέξετε το Nanoil για υψηλή πόρωση. Το μεγάλο επίπεδο ζημιάς αναφέρεται ως υψηλή πόρωση. Το Nanoil είναι η μόνη θεραπεία που μπορεί να αλλάξει την πόρωσή σας αναγενώντας τα μαλλιά και επισκευάζοντας τη δομή τους. Επιπλέον, το λάδι μαλλιών Nanoil διεγείρει τους θύλακες των μαλλιών ώστε να λειτουργήσουν και έτσι πυκνώνει τα μαλλιά, τα οποία αρχίζουν να μεγαλώνουν πιο γρήγορα, λάμποντας από υγεία και ελαστικότητα.

Άλλο ένα πλεονέκτημα του κάθε ένα από τα τρία έλαια Nanoil είναι ότι κανείς δεν σας λέει πόσο συχνά, πότε και πως να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, τοποθετώντας το σε στεγνά μαλλιά, μόνο στις άκρες, τρίβοντάς το στο κεφάλι, προσθέτοντας μαλακτικό μαλλιών, τοποθετώντας το σε βρεγμένες τούφες, ξεπλένοντάς το σαν μάσκα ή αφήνοντάς το για να προστατέψει τα μαλλιά σας όλη τη μέρα. Εκπληκτικό! Απλώς να ξέρετε ότι τα πολύ κατεστραμμένα μαλλιά απαιτούν βαθιά αναγέννηση. Έτσι, το Nanoil πρέπει να τοποθετείτε στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα. Μπράβο, Nanoil!

18 σχόλια “Υποδειγματικό λάδι μαλλιών – NANOIL – καινοτομία στην αναγέννηση μαλλιών”

 1. Εύα

  μου το έκανα δώρο αυτό το λάδι και είναι ωραία έκπληξη 🙂 δεν το ήξερα και δεν χρησιμοποιούσα πολλά έλαια στα μαλλιά μου και τώρα το κάνω τακτικά 🙂 με αυτό το λάδι η θεραπεία έιναι καλύτερη γιατί εφαρμόζεται και πλένεται εύκολα

  Απάντηση
 2. Ανίτα

  είχα την έκδοση για υψηλό πορώδες. Ο κομμωτής μου το είχε προτείνει γιατί είχα πολύ χαλασμένα μαλλιά λόγω ισιώματος. Είναι τέλειο και τα μαλλιά μου είναι πολύ καλύτερα τώρ. Θα το πάρψ ξανά σίγουρα

  Απάντηση
 3. Σουζάνα

  μόλις άρχισα να χρησιμοποιώ έλαια μαλλιών γιατί τα μαλλιά μου ήταν αδύναμα, έπεφταν και ξεκίνησα να χρησιμοποιώ καστορέλαιο. Είναι παχύ, δύσκολο στο ξέπλυμα. Δεν μ αρέσει επίσης το πόσο λιπαρά είναι τα μαλλιά μου μετά. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό με κάθε λάδι. έκανα κάτι λάθος;

  Απάντηση
  • Ντόρα

   το καστορέλαιο δεν είναι καλό για όλα τα μαλλιά και είναι δύσκολο στην εφαρμογή. Υπάρχουν άλλα που είναι πολύ πιο εύκολα. Αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα το nanoil γιατί μπορεις να διαλέξεις μία έκδοση που να ταιριάζει με τα μαλλιά σου. Με βοήθησε πολύ όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν

   Απάντηση
 4. Μαριάνθη

  είχα κι εγώ παρόμοια κατάσταση 🙂 μου άρεσε το Kerastase μέχρι που πήρα το nanoil. Μ αρέσουν όλα σε αυτό το λάδι και δεν θα το αλλάξω με άλλο 🙂 <3

  Απάντηση
 5. Μάγιαα

  Άρχισα να δοκιμάζω το Sesa πρόσφατα. Δεν αντέχω τη μυρωδιά του αλλά θέλω να δω αν αυτά τα έλαια της αγιουβέρδα λειτουργούν. Μόλις τελειώσει θα δοκιμάσω αυτό 🙂

  Απάντηση
 6. Ιζαμπέλα

  δεν λειτούργησε για μένα, τα μαλλιά μου ήταν σε κακή κατάσταση μετά

  Απάντηση
  • o2

   μάλλον πήρες λάθος έκδοση. Το ίδιο έπαθα κι εγώ με το λάδι καρύδας. Όλοι λένε ότι είναι το καλύτερο λάδι μαλλιών αλλά στα μαλλιά μου – αποτυχία.

   Απάντηση
 7. Δωροθέα

  δεν το ήξερα αυτό το λάδι, φαίνεται καλό 🙂 λογικά θα το δοκιμάσω 🙂

  Απάντηση
  • miss_B

   εγώ το έχω δει στο instagram και σε μερικά blogs, έχει πολύ καλές κριτικές

   Απάντηση
 8. Αννούλα

  ακούω για θεραπείες με έλαια όλο και πιο συχνά, πρέπει να το δοκιμάσω 🙂

  Απάντηση
 9. Έλλη

  Εκπληκτικό!

  Απάντηση
 10. Άννι

  Που μπορώ να το αγοράσω; Δεν το έχω δει σε μαγαζιά

  Απάντηση
  • Έλλη

   Εγώ το παρήγγειλα από την ιστοσελίδα τους

   Απάντηση
 11. Τζίνα

  δενμπορώ να πιστέψω ότι ένα λάδι βοηθάει από τις ρίζες, θα έλεγα ότι ισχύει το αντίθετο και αφήνει τα μαλλιά λιπαρά και βαριά

  Απάντηση
  • Αμαλία

   η θεραπεία με έλαια με έχει βοηθήσει πολύ με τα λιπαρά μαλλιά. Όλα τα σαμπουάν και τα μαλακτικά είχαν αποτύχει

   Απάντηση
 12. Ρόζι

  πολύ καλή ποιότητα, τέλεια αποτελέσματα, δυστυχώς δεν αρέσει σε όλους η τιμή

  Απάντηση
  • Carmenn

   Διαρκεί πολύ οπότε η τιμή δεν είναι και τόσο κακή. Αν θα ήθελες όλα τα έλαια που βρίσκονται στο nanoil ξεχωριστά θα έπρεπε να πληρώσεις μια περιουσία

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *