Πώς να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες

Πολλές γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με την κατάσταση των βλεφαρίδων τους. Θα θέλαμε να είναι πιο μακριές, πιο πυκνές και γεμάτες. Οι διαφημίσεις που προωθούν τις μάσκαρα προσπαθούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους, υποσχόμενες εγγυημένα αποτελέσματα. Δυστυχώς, στο τέλος συνειδητοποιούμε ότι αγοράσαμε ένα ακόμα άχρηστο και ακριβό προϊόν το οποίο θα καταλήξει στο κάτω μέρος του συρταριού.

Η λύση είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Μπορούν να κάνουν τα μάτια σας πολυτελή μόνο μέσα σε λίγα λεπτά. Όλες έχουμε ακούσει τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα αλλά δειλιάζουμε να τις δοκιμάσουμε. Μπορεί αρχικά να μας φαίνονται τολμηρές και τεχνητές αλλά εάν μάθουμε πώς τις χρησιμοποιούμε, μπορούμε να επιτύχουμε φυσικό λουκ.

fake-eyelash2

Το πρώτο και πιο βασικό πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε όσον αφορά τις ψεύτικες βλεφαρίδες είναι να διαλέξουμε τις σωστές. Οι πιο διάσημες βλεφαρίδες παράγονται από την εταιρεία καλλυντικών Ardell. Δυστυχώς, δεν είναι ευρέως διαθέσιμες και μόνο πολύ λίγα μαγαζιά τις έχουν. Βέβαια μπορείτε να τις προμηθευτείτε διαδικτυακά.

Εάν βαριέστε την διαδικασία, αγοράστε κάποιες από τις ψεύτικες βλεφαρίδες της Ingot. Υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία οπότε μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

rias3Όταν αποκτήσετε της βλεφαρίδες, ήρθε η ώρα για την εφαρμογή. Χρειάζεστε μόνο τέσσερα αντικείμενα: ένα τσιμπιδάκι, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, κόλλα βλεφαρίδων και την αγαπημένη σας μάσκαρα. Πρώτα πάρτε τις βλεφαρίδες με το τσιμπιδάκι, πιάνοντάς τες στο κέντρο. Έπειτα βάλτε την κόλλα στην γραμμή. Περιμένετε περίπου 15 δευτερόλεπτα ώστε να γίνει συμπαγής η κόλλα. Χρησιμοποιώντας το τσιμπιδάκι, βάλτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο πάνω βλέφαρο όσο πιο κοντά γίνεται στις φυσικές σας βλεφαρίδες χωρίς όμως να τις αγγίζετε. Πιέστε απαλά τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο δέρμα σας με το τσιμπιδάκι στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού σας. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει η κόλλα. Μετά από 2 λεπτά, μπορείτε να βάλετε μάσκαρα ώστε να αναμείξετε τις φυσικές και τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας. Τώρα, οι βλεφαρίδες σας πρέπει να είναι μακριές και να φαίνονται φυσικές. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά τότε ίσως να θελήσετε να πάρετε βλεφαρίδες σε καφέ αποχρώσεις.

Εάν το δοκιμάζετε για πρώτη φορά μην αποθαρρύνεστε. Να θυμάστε ότι με την πρακτική εξάσκηση θα γίνεται τέλειες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *