Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Rare Beauty από Selena Gomez

Οι εταιρίες που λανσάρονται από διάσημους γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Πρόσφατα η Selena Gomez λανσάρει τη δική της εταιρία που ονομάζεται Rare Beauty. Τι την διαφοροποιεί από άλλες; Τι ακριβώς προσφέρει και που μπορείτε να τα βρείτε; Σε αυτές και σε άλλες ερωτήσεις, θα βρείτε απαντήσεις παρακάτω.

Rare Beauty – η εταιρία με μία αποστολή

Τόσο στα βίντεο που δημοσίευσε η Selena Gomez όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας υπάρχουν πληροφορίες για την Rare Beauty, η οποία δημιουργήθηκε για να σταματήσουν οι άνθρωποι να συγκρίνονται μεταξύ τους και να γιορτάσουν την μοναδικότητά τους και την ομορφιά τους. Η Selena εξήγησε ότι το Rare στο όνομα δεν ήταν τυχαίο – είναι για να γιορτάσει την εξάλειψη της τελειότητας και των μη ρεαλιστικών προτύπων ομορφιάς που προωθούνται τόσο έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Selena εξηγεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το πέρασε σε καρέκλες μακιγιέζ (λόγω της δουλειάς της) και από πάντα συνέδεε το μακιγιάζ με ευχάριστες στιγμές. Ξόδεψε αρκετά χρόνια δημιουργώντας την εταιρία καλλυντικών. Ωστόσο ήξερε πολύ καλά τι ήθελε. Θεωρεί ότι το μακιγιάζ πρέπει να αναδεικνύει την ατομική μας ομορφιά παρά να αντιγράφει κάποιον άλλον.

Τι καλλυντικά θα βρείτε από την Rare Beauty;

Η δημιουργός της εταιρίας τόνισε το γεγονός ότι ήθελαν να δημιουργήσουν καλλυντικά που ταιριάζουν με το δέρμα και σχεδόν δε φαίνονται. Επομένως θα βρείτε πολλά υγρά και άλλα προϊόντα, όπως κρεμώδεις σκιές ματιών και ρουζ που μοιάζουν με προϊόντα για τα χείλη.

Τα υγρά highlighters διατίθενται σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις. Είναι πολύ αποτελεσματικά, καθώς ακόμα και μια μικρή σταγόνα αρκεί για να λάμψει το δέρμα σας.

Τα κραγιόν και τα lip gloss είναι μεταξύ των προϊόντων – ως μεμονωμένα ή σε σετ. Υπάρχουν 8 κραγιόν με βελούδινη ματ υφή.

Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η βάση σε 48 αποχρώσεις! Είναι κάτι νέο στην αγορά και σίγουρα όλοι θα βρουν την κατάλληλη απόχρωση γι’ αυτούς που θα τους ταιριάζει απόλυτα. Είναι πολύ διακριτικά, έχουν τέλεια κάλυψη και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Εκτός από βάση υπάρχει και η συλλογή από concealers – 48 αποχρώσεις και 3 τόνους: θερμός, ψυχρός και ουδέτερος. Η επίσημη ιστοσελίδα σας βοηθά να βρείτε το ιδανικό ταίρι για το δέρμα σας.

Ένα άλλο προϊόν για τα μάτια είναι ένα μολύβι φρυδιών δύο όψεων με μάσκαρα για βλεφαρίδες. Διαθέσιμα είναι 8 χρώματα. Υπάρχει επίσης διαθέσιμο και μαύρο ματ eyeliner.

Η εταιρία προσφέρει και πινέλα για το concealer και τις σκιές ματιών.

Όπως βλέπετε η Rare Beauty σας επιτρέπει να κάνετε ολόκληρο το μακιγιάζ σας!

Πού μπορείτε να βρείτε τα καλλυντικά Rare Beauty;

Μπορείτε να τα παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα στο rarebeauty.com ή στο amazon.com. Όσον αφορά τα καταστήματα, είναι διαθέσιμα στα Sephora – τα καλλυντικά είναι διαθέσιμα σε πολλές χώρες.

Η Rare Beauty υποστηρίζει την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία

Είναι σημαντικό ότι η εταιρία εδραίωση και ένα ειδικό Ταμείο Βοήθειας. Η εταιρία έθεσε ως στόχο να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε 10 χρόνια, τα οποία θα αφιερωθούν στην υποστήριξη της ψυχικής υγείας σε υποεξυπηρετούμενες κοινότητες. Στην επίσημη ιστοσελίδα θα βρείτε ξεχωριστή ενότητα με άρθρα, επαφές με ειδικούς, καθώς και δωρεάν επαφή για άτομα σε συναισθηματική και ψυχική δυσφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *