Σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων – Κατάταξη των καλύτερων σετ για οικιακή χρήση

Οι βλεφαρίδες παίζουν πραγματικά μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση όλων μας. Οι όμορφες, θρεμμένες και καμπυλωτές βλεφαρίδες τονίζουν τέλεια τα μάτια και αναδεικνύουν το βάθος τους. Για να απολαύσετε αυτό το αποτέλεσμα στις φυσικές βλεφαρίδες, θα πρέπει να επιλέξετε ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Τι περιλαμβάνουν; Πόσο διαρκεί η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων και πώς να την κάνετε στο σπίτι; Εδώ είναι τα καλύτερα σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων.

Τα καλύτερα σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων

Ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων – τι είναι αυτές; Πώς να τις κάνετε στο σπίτι;

Οι θεραπείες ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στα ινστιτούτα ομορφιάς. Αυτές οι θεραπείες περιλαμβάνουν καμπύλωμα και ανόρθωση των φυσικών βλεφαρίδων και ταυτόχρονα τη θρέψη τους. Παλαιότερα ήταν γνωστές ως περμανάντ βλεφαρίδων.

Η ανόρθωση βλεφαρίδων περιλαμβάνει την ανόρθωση και το καμπύλωμα των φυσικών βλεφαρίδων όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς τη χρήση ψαλιδιού. Αυτή είναι μια καλή εναλλακτική, δεδομένου ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος καταστροφής των βλεφαρίδων. Τι χρησιμοποιείται για αυτό το σκοπό; Για την ανόρθωση των βλεφαρίδων χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα που διεισδύουν στη δομή της τρίχας, καθιστώντας την πιο ευαίσθητη στο καμπύλωμα και στη συνέχεια φτιάχνουν το αποτέλεσμα. Για το σωστό σχήμα των βλεφαρίδων χρησιμοποιούνται ράβδοι σιλικόνης.

Τι είναι η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων; Αυτή η θεραπεία σας επιτρέπει να θρέψετε επιπλέον τις βλεφαρίδες, να γεμίσετε τα κενά και να τις πυκνώσετε οπτικά. Όλα οφείλονται στην εφαρμογή θρεπτικών συστατικών, το πιο σημαντικό από τα οποία είναι η κερατίνη.

Τα καλύτερα σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων – κατάταξη 7 σετ για οικιακή χρήση

Η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι είναι μια διαδικασία πολύ πιο απλή από ό,τι φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ακόμα και για εντελώς αρχάριους. Ειδικά, αν επιλέξετε το σωστό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Η κατάταξη αποκαλύπτει επτά προτάσεις που λειτουργούν τέλεια για αυτόν τον σκοπό. Μερικά από τα σετ που παρουσιάζονται είναι επιλογές που θα εκτιμήσουν ακόμη και οι επαγγελματίες αισθητικοί.

Κιτ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων nanolash

1. Σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της Nanolash

Ένα επαγγελματικό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων με περιεκτικό περιεχόμενο, πλούσιες φόρμουλες και λογική τιμή. Το Lash Lift Kit της Nanolash ήρθε στην πρώτη θέση για έναν λόγο. Αυτό το σετ είναι ένα πλήρες προϊόν. Περιέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα και αξεσουάρ. Τα περιεχόμενα του σετ σας επιτρέπουν να εκτελέσετε έως και 10 πλήρεις εφαρμογές.

Τι περιέχει το Lash Lift Kit της Nanolash; Ο κατασκευαστής παρέχει 10 φακελάκια από έναν ενεργοποιητή, έναν εξουδετερωτή και ένα ενισχυτικό κερατίνης. Πρόκειται για συνολικά 30 φακελάκια. Επιπλέον, παρέχει επίσης 3 χτένες βλεφαρίδων και 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης σε διαφορετικά μεγέθη. Είναι επαναχρησιμοποιούμενα και μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό πλάτος αν απαιτείται.

Αξιοσημείωτες είναι και οι φόρμουλες των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο σετ. Περιέχουν, πρώτα απ’ όλα, υδρολυμένη κερατίνη και λανολίνη – χάρη σε αυτές οι βλεφαρίδες είναι σε άριστη κατάσταση μετά την πλαστικοποίηση, αποκαθίστανται και προστατεύονται από την εξάτμιση του νερού. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν επίσης ελαιόλαδο, έλαιο αβοκάντο και έλαια σπόρων σταφυλιού, καρύδας και αβησσυνίας. Το μετάξι, η αργινίνη και η πανθενόλη εξασφαλίζουν επίσης απαλότητα, λάμψη και ογκώδεις βλεφαρίδες.

2. Fleeky Lashlift Kit

Το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων της Fleeky διατίθεται σε ροζ συσκευασία και είναι επίσης μια καλή επιλογή για προσωπική χρήση. Περιέχει τα απαραίτητα προϊόντα και αξεσουάρ χρήσιμα για την εφαρμογή. Για ποια αξεσουάρ μιλάμε; Παίρνετε δύο ζεύγη ράβδων σιλικόνης, κόλλα, δύο βουρτσάκια για βλεφαρίδες, τέσσερις λαβές εφαρμογής και δύο χτένες. Όλα αυτά διατίθενται σε μια μάλλον ελκυστική τιμή. Ωστόσο, αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι το σετ επιτρέπει μόνο 2 έως 4 εφαρμογές. Εάν θέλετε να κάνετε περισσότερες πλαστικοποιήσεις, θα πρέπει να επιλέξετε μια ακριβότερη και μεγαλύτερη έκδοση, η οποία εξασφαλίζει 5 έως 10 εφαρμογές.

3. Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων Thuya

Ένα ουσιαστικό σετ που θα λειτουργήσει καλά όχι μόνο για τις βλεφαρίδες. Το επώνυμο προϊόν της Thuya σας επιτρέπει να φροντίσετε τις ευαίσθητες βλεφαρίδες και τα ατίθασα φρύδια ταυτόχρονα. Αυτό είναι δυνατό λόγω του γεγονότος ότι το θειογλυκολικό οξύ είναι το κύριο συστατικό του τζελ της Thuya.

Το σετ της Thuya αποτελείται από 3 μπουκάλια των 15 χιλιοστόλιτρων – κόλλα, μόνιμο τζελ και εξουδετερωτή. Επιπλέον, ο κατασκευαστής παρέχει ένα ζευγάρι ράβδων σιλικόνης και μια ξύλινη λαβή. Μετά την πλαστικοποίηση, μπορείτε να βασιστείτε σε πιο σκούρες, θρεμμένες, ανορθωμένες και καμπυλωτές βλεφαρίδες για έως και 8 εβδομάδες.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Μια σημαντική συλλογή από αξεσουάρ και φόρμουλες πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Το σετ της μάρκας Miya Lash μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν πρόκειται να ξεκινήσετε την περιπέτεια της DIY ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει ένα ολόκληρο πακέτο διαφορετικών αξεσουάρ που είναι ιδανικά για να σας βοηθήσουν με την πρώτη πλαστικοποίηση βλεφαρίδων.

Αυτό το σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων περιέχει προϊόντα πλούσια σε κερατίνη και άλλα θρεπτικά συστατικά. Ως αποτέλεσμα, μετά τη διαδικασία, οι βλεφαρίδες θρέφονται σωστά. Είναι πιο απαλές και αποκτούν λάμψη και αντοχή στο σπάσιμο. Επιπλέον, φυσικά, οι βλεφαρίδες εντυπωσιάζουν με το καμπύλωμα και την ανόρθωσή τους, τα οποία διαρκούν μόνο έως και 6 εβδομάδες.

5. Σετ πλαστικοποίησης φρυδιών και ανόρθωσης βλεφαρίδων Protein Reconstruction System Zola

Ένα εξαιρετικά απλό σετ για πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι. Το Brow&Lash Reconstruction System είναι ένα σετ που δεν μοιάζει με κανένα άλλο σε αυτήν τη συλλογή. Ο κατασκευαστής εγκατέλειψε εντελώς την παραδοσιακή προσέγγιση για την ανόρθωση και την πλαστικοποίηση βλεφαρίδων που ήταν γνωστή από τα ινστιτούτα αισθητικής, επιλέγοντας αντ’ αυτού την απλότητα. Το σετ δεν περιλαμβάνει αξεσουάρ. Δεν συνοδεύεται από πινέλα, κόλλα ή ράβδο σιλικόνης, καθώς δεν είναι απαραίτητα σε αυτή την περίπτωση. Τι παίρνετε αντ’ αυτού;

Το Brow&Lash Reconstruction System παρέχει ανόρθωση βλεφαρίδων σε μόλις 3 γρήγορα βήματα. Υπάρχει ένα μπουκάλι με διαφορετικό προϊόν για κάθε ένα από αυτά. Για να διευκολυνθεί η διαδικασία, τα προϊόντα επισημαίνονται με έναν αριθμό που αντιστοιχεί στο σωστό βήμα της ανόρθωσης και της πλαστικοποίησης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του styling, το Protein Strong Lifting, το Protein Fixer και το Protein Care χρησιμοποιούνται διαδοχικά.

Αυτό το σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων, ωστόσο, δεν παρέχει τόσο έντονα αποτελέσματα όσο τα άλλα. Και όλα αυτά επειδή τα προϊόντα εφαρμόζονται ακριβώς όπως η μάσκαρα – χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι, χωρίς να καμπυλώνουν τις βλεφαρίδες. Ωστόσο, αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν την πιο εύκολη λύση για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

6. Elleebana Lash Lift – σετ βασικού εξοπλισμού για ανόρθωση βλεφαρίδων

Μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες αισθητικούς που περιμένουν ποιότητα και μεγάλο αριθμό εφικτών εφαρμογών. Το σετ Elleebana Lash Lift θα είναι εξαιρετικό για γυναίκες που ασχολούνται επαγγελματικά με τις θεραπείες βλεφαρίδων. Χρησιμοποιώντας αυτό το σετ, μπορείτε να εκτελέσετε έως και 60 εφαρμογές.

Πρόκειται για ένα πολύ εκτεταμένο σετ, το οποίο εκτός από τα προϊόντα περιλαμβάνει ράβδους σιλικόνης, μεταλλικό απλικατέρ, καθώς και προϊόν αφρού για αφαίρεση και βουρτσάκι. Ο κατασκευαστής δεν ξέχασε επίσης το εικονογραφημένο εγχειρίδιο οδηγιών.

Μιλώντας για το σετ της μάρκας Elleebana, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αριθμός των εφαρμογών στο σπίτι θα πλησιάσει τις 15. Γιατί; Επειδή ο κατασκευαστής παρέχει 15 ζεύγη φακελάκια ενεργοποιητή και 15 εξουδετερωτή. Χρησιμοποιώντας τα, μπορείτε να εκτελέσετε 4 εφαρμογές, αλλά πρέπει να εκτελούνται σε μικρά διαστήματα. Επομένως, αυτό είναι πολύ πιο οικονομικό για επαγγελματική χρήση.

Επιπλέον, το σετ έρχεται σε αρκετά υψηλή τιμή. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για πολλές γυναίκες, καθιστώντας το περισσότερο επιλογή για επαγγελματίες αισθητικούς που μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες αυτού του σετ.

7. RefectoCil Eyelash Lift

Ένα σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων για το σπίτι που προσφέρει αποτελέσματα σε μόλις 13 λεπτά. Το προϊόν RefectoCil ξεχωρίζει θετικά ως προς το χρόνο πλαστικοποίησης. Κάτω από ένα τέταρτο της ώρας έχει πραγματικά μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με τα άλλα σετ. Φυσικά, ο χρόνος εφαρμογής πρέπει να περιλαμβάνει τον χρόνο που απαιτείται για την εφαρμογή των προϊόντων και την προετοιμασία για τη θεραπεία βλεφαρίδων.

Όταν αγοράζετε αυτό το σετ, λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε για ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων σε ένα κουτί. Το σετ RefectoCil Eyelash Lift είναι αρκετό για 36 εφαρμογές.

Όλο το περιεχόμενο του σετ έρχεται σε μια κομψή τσάντα μακιγιάζ. Στο εσωτερικό, μπορείτε να βρείτε τη φόρμουλα Lashperm, εξουδετερωτή, κόλλα, ανορθωτικό βλεφαρίδων, καθώς και δύο μίνι μπολ καλλυντικών και δύο βουρτσάκια. Επιλέγοντας αυτό το σετ, μπορείτε να υπολογίζετε σε αποτελέσματα που διαρκούν έως και 6 εβδομάδες.

Ανόρθωση βλεφαρίδων βήμα προς βήμα – απλό styling στο σπίτι

Η ανόρθωση και η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν στο σπίτι με το κατάλληλο σετ. Πώς ακριβώς να το κάνετε; Ακολουθεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός για το πώς να κάνετε την ανόρθωση και την πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Τα αποτελέσματα σίγουρα θα είναι εντυπωσιακά.

Αξίζει να θυμάστε ότι η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων θα γίνει πολύ πιο ομαλά εάν προετοιμάσετε όλα τα προϊόντα μαζί με σαμπουάν για βλεφαρίδες και φρύδια ή προϊόν ντεμακιγιάζ χωρίς λάδι. Καθαρίστε καλά τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες. Επιλέξτε το σωστό μέγεθος των ράβδων σιλικόνης, ανάλογα με το μέγεθος των ματιών, το μήκος των βλεφαρίδων σας, καθώς και την επιθυμητή καμπύλη. Απλώστε τις στα βλέφαρα και περάστε τις με κόλλα. Οι βλεφαρίδες πρέπει να χτενιστούν πάνω στις ράβδους, διαχωρίζοντας προσεκτικά κάθε βλεφαρίδα.

Ένα προς ένα, εφαρμόστε τα προϊόντα από το σετ, ακολουθώντας τις συστάσεις του κατασκευαστή και τους χρόνους εφαρμογής που καθορίζονται στο εγχειρίδιο οδηγιών. Αφού χρησιμοποιήσετε όλα τα προϊόντα (κατά κανόνα υπάρχουν 2-3 στο σετ), αρκεί να αφαιρέσετε τις ράβδους σιλικόνης.