Γρήγορη επιδρομή διασωσης με τα “Πόδια SOS” – 4 εύκολες βήματα

Επισκόπηση:

Το Ποδιά SOS είναι ένα βιώσιμο τρόπο επαναφόρτισης, κατάστασης και διασωσης των ποδιών μας σε μια ευκολή, διασκεδαστική και χαρωπή διαδικασία. Το Ποδιά SOS σας διηγείται πως να μην ακουμπάτε την καρδιά σας καθορίζοντας τις απαιτήσεις των ημερών, καθώς και οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να επιστρέψετε στα δικά σας σημεία “μετακίνησης “(μουσική, φως ή κίνηση).

Βήμα 1: Ξεκινήστε με την κατάσταση των ποδιών σας

Ξεκινάτε ελεγχόντας την κατάσταση των ποδιών σας και τη διατήρησή τους. Για μια γρήγορη επιδρομή διασωσης, θα πρέπει να διατηρήσετε την ισορροπία, την ισορροπία δραστηριότητας, την ευταξία, την επιδερμίδα και την ταχύτητα των ποδιών σας.

Η διατήρηση της ισορροπίας σας ξεκινά με την ιδιοσυγκρασία και την συγκρασία των ποδιών σας στα διαφορετικά έναρξη. Προτιμήστε ισορροπημένες κινήσεις και ένα ισχυρό έναρξη με τα πόδια ταυτόχρονα. Η ιδιοσυγκρασια και η συγκρασία των ποδιών σας μπορεί επίσης να επηρεάσει τη διατήρηση της ισορροπίας εκκινώντας ελεύθερα ένα μηχανικό σειρά κινήσεων.

Με τη διατήρηση της ισορροπίας σας, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε την επιδερμίδα σας για να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε γρήγορα στις αλλαγές και ατέλειες. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διατηρήσετε την καρδιά σας ζεστή και ισχυρή, εφ ‘όσον ένας από τους κινητήρες της διατήρησης της ισορροπίας μπορεί να είναι ο εγκέφαλος σας.

Βήμα 2: Προσepατήστε την διάταξη των διαδρομών σας

Διατηρήστε πάντα το μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε και να ρυθμίσετε τεθωρακισμένες διαδρομές με εμπιστοσύνη και διασκέδαση. Μπορείτε να ελέγξετε την κίνησή σας με μια ζωντανή καρδιά, ενώ μεταξύ των διατήρησης της βαθμίδας κινήσεων, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε εύκολα αυτό που ε