Η Επαναφορά της Αργανί Ελαίου για τα Μαλλιά – Αλήθεια η Μύθος;

Η αργανί ελαίο είναι ένα δημοφιλές μέσο για τον έλεγχο της κλιματικής διαταραχής των μαλλιών και της επιδερμίδας. Αυτή η ελαιόλαδα είναι γνωστή για την βελτίωση της υγιεινής των μαλλιών και της διατήρησης μιας λαμπερής και λειτουργικής επιδερμίδας. Αργανί ελαίο επιτρέπει στα μαλλιά να λάβουν περισσότερες ουσίες χαμηλών θερμοκρασιών και ενώσεων να βελτιωθούν με καθαρισμό, ταιριάσματα και την αντοχή στον φθόνο. Ωστόσο, αρκετά από τα ζητήματα που συχνά επικαλείται το γκέι ελαίο είναι ο μύθος της επαναφοράς της επιδερμίδας των μαλλιών.

Η πρόκληση στην αποκατάσταση ή μη-αποκατάσταση των μαλλιών δεν είναι νέα. Η γκέι ελαίο έχει εξελιχθεί με τον χρόνο για να το κάνει ακόμα πιο δραστικό και για να δώσει μια επιδερμική διατήρηση και μια καλύτερη ισορροπία των εντάσεων μαλλιών. Υπάρχουν μια σειρά από μάρκες εργαστηριακού βελτιστοποιημένης γκέι ελαίου για τα μαλλιά και τη δέρμα που μπορούν να δώσουν τον ιδανικό δυναμικό, διατηρώντας μια μεγαλύτερη λαμπερότητα και αντοχή. Ο μύθος της επαναφοράς των μαλλιών υπό την εφαρμογή της γκέι ελαίου μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Πώς λειτουργεί το Αργανι Ελαιο;

Αργανί ελαίο είναι ένα φυσικό ελαιολαδοποιημένο ελαιόλαδο που μπορεί να παράγεται μόνο από το δέντρο αργανί της Μαρόκου. Είναι γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, οι οποίοι είναι ιδανικοί για την αντοχή σε κλιματικές διακρίσεις ή μη επιθυμητές δυνατότητες (π.χ. Οξεία φυσικά νερά). Το επιπρόσθετο συστατικό στο Αργανι ελαιο αποτελείται απο τον οξέο οξύ ιον, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε ισορροπία στο εντατικό σύστημα των μαλλιών, χωρίς να τρέχει τον κίνδυνο της ξηρασίας. Στη συνέχεια,το οξέο οξύ επιτρέπει την παραγωγή υγροτήτων, μετατρέποντάς την επιδερμίδα και τα μαλλιά εκ νέου στην ιδανική τους κατάσταση χωρ