Ποια στυλό φρυδιών να επιλέξετε; Δείτε 5 από τα καλύτερα! [ΚΑΤΑΤΑΞΗ]

Έχετε ακούσει τη θεραπεία microblading; Αυτή είναι μία από τις μεθόδους μόνιμου μακιγιάζ που πραγματοποιείται με μία ειδική τεχνική. Δεν προτιμούν όλοι να κάνουν αυτή τη θεραπεία, επομένως αναζητούν λιγότερο επεμβατικές λύσεις. Τα στυλό φρυδιών είναι εδώ γι’ αυτούς, καθώς έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν παρόμοια αποτελέσματα με αυτήν την τεχνική.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο στυλό φρυδιών όταν υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στην αγορά; Για να διευκολυνθείτε, σας ετοιμάσαμε μία κατάταξη με τα 5 κορυφαία μολύβια φρυδιών που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μακιγιάζ που θυμίζει αποτελέσματα microblading.

ΤΟΠ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΥΛΟ ΦΡΥΔΙΩΝ – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΑΣ

Τοπ #1 Nanobrow Microblading Pen

το καλύτερο μολύβι φρυδιών

Το στυλό Nanobrow είναι κατά τη γνώμη μας η καλύτερη επιλογή στην αγορά. Το εντυπωσιακό και πρωτοποριακό στυλό φρυδιών δημιουργεί αποτελέσματα microblading, με μερικές πινελιές. Αποκτάτε μοναδικά αποτελέσματα μακιγιάζ άμεσα. Η αδιάβροχη φόρμουλα του στυλό φρυδιών απλώνεται εύκολα πάνω στο δέρμα, προστατεύοντας από φθορά και δημιουργώντας όμορφο και ανθεκτικό μακιγιάζ. Γεμίζει τα κενά και τις αραιές περιοχές εύκολα, ενισχύει τον όγκο και εξασφαλίζει τέλειο αποτέλεσμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, φυσικό μακιγιάζ που διαρκεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Αυτό το στυλό φρυδιών σχεδιάζει λεπτές γραμμές που μοιάζουν με πραγματικές τρίχες. Το απλικατέρ του είναι εμπνευσμένο από την τεχνική microblading και καλύπτει εύκολα τις ατέλειες, προσφέροντας ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Το ειδικό στυλό Nanobrow τονίζει οπτικά και χαρίζει όγκο στις τρίχες. Οι έντονες, μακράς διαρκείας χρωστικές σας επιτρέπουν να μην τρέχετε στον καθρέφτη κάθε 5 λεπτά να ελέγχετε την εμφάνισή σας. Αυτό το ακριβές στυλό φρυδιών αξίζει σίγουρα την αξία του!

Μέγεθος: 1ml

Δείτε περισσότερα: www.nanobrow.gr

Τοπ #2 Diego dalla Palma Microblading Eyebrow Pen

Αυτό το στυλό φρυδιών έχει σχεδιαστεί για κάθε γυναίκα. Προσφέρει αποτέλεσμα microblading και δε χρειάζεται να καταβάλλετε προσπάθεια στο καθημερινό σας μακιγιάζ. Με αυτό το στυλό φρυδιών, αναδεικνύετε τη φυσική ομορφιά των φρυδιών σας και επαναπροσδιορίζετε το σχήμα τους. Το ειδικά σχεδιασμένο απλικατέρ σχεδιάζει λεπτές γραμμές που μοιάζουν με πραγματικές τρίχες, προσφέροντας τρισδιάστατο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Είναι το ιδανικό προϊόν για το γέμισμα των αραιών, αδύνατων, σχεδόν αόρατων φρυδιών. Για να πετύχετε τέλεια και φυσικά φρύδια, κρατήστε το στυλό υπό γωνία. Ξεκινήστε το μακιγιάζ σας από την μέση και ακολουθήστε το σχήμα των φρυδιών σας, πιέζοντας απαλά την μύτη πάνω στο δέρμα. Αν θέλετε ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Μέγεθος: 0,5 ml

Τοπ #3 Mac, Shape & Shade Brow Tint

Ένα ευέλικτο και πρωτοποριακό στυλό φρυδιών που καθορίζει τα φρύδια άμεσα, χαρίζοντας φυσικά και τρισδιάστατα αποτελέσματα. Αυτό το επαγγελματικό εργαλείο περιποίησης φρυδιών θα το βρείτε σε ουδέτερες και διακριτικές αποχρώσεις. Δε θα δυσκολευτείτε να βρείτε την καλύτερη για σας. Το απλικατέρ του στυλό φρυδιών είναι διπλής όψης: το ένα άκρο διαθέτει υγρό που γεμίζει τα φρύδια με υπέροχο χρώμα και σας επιτρέπει να τα καλύψετε, ενώ το άλλο διαθέτει άνετο σφουγγαράκι που καθιστά δυνατή τη σκίαση και προσφέρει φυσικά αποτελέσματα. Αυτό το στυλό φρυδιών είναι αδιάβροχο, συνεπώς δε χρειάζεται να ανησυχείτε ότι οι προσπάθειές σας για τέλειο μακιγιάζ θα αποτύχουν κατά τη διάρκεια της μέρας. Το Mac, Shape & Shade Brow Tint είναι αδιάβροχο, έχει μεγάλη διάρκεια και διαμορφώνει τέλεια τα φρύδια σας αμέσως.

Μέγεθος: 0,95 ml

Τοπ #4 Milk Makeup Kush Triple Brow Pen

Αυτό το στυλό φρυδιών σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Είναι τριπλό και λυγισμένο, ώστε να γεμίζει κάθε κενό στα φρύδια σας αμέσως. Τονίστε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας γρήγορα και εύκολα και γεμίστε τα κενά με όμορφο χρώμα. Το στυλό φρυδιών Milk Makeup δεν είναι έντονα χρωματισμένο και μπορείτε να αυξήσετε την κάλυψη και την ένταση μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Η αδιάβροχη και ανθεκτική φόρμουλα δε φεύγει κατά τη διάρκεια της μέρας – το μακιγιάζ σας θα είναι τέλειο για 24 ώρες. Το στυλό φρυδιών είναι ένας συνδυασμός περιποίησης και μακιγιάζ, δύο σε ένα, καθώς η σύνθεσή του περιλαμβάνει λάδι από σπόρους κάνναβης, ηλιέλαιο και αλόη βέρα. Αυτά τα συστατικά ενυδατώνουν το ευαίσθητο δέρμα των φρυδιών σας. Το στυλό φρυδιών είναι βίγκαν και δεν περιέχει ζωικά προϊόντα.

Μέγεθος: 1ml

Τοπ #5 Benefit Cosmetics Brow Microfilling Pen

Ένα στυλό φρυδιών εμπνευσμένο από την τεχνική microblading. Γεμίζει τα φρύδια σας με υπέροχη, φυσική απόχρωση, εξασφαλίζοντας 24ωρη διάρκεια και αποτελέσματα microblading στα φρύδια. Το μοναδικό Microfilling Pen εγγυάται φυσικά αποτελέσματα και τέλεια φρύδια όλη ημέρα. Το τριπλό απλικατέρ του σχεδιάζει λεπτές γραμμές ταυτόχρονα που μοιάζουν με αληθινές τρίχες φρυδιών. Το στυλό φρυδιών εκτιμάται για την αδιάβροχη σύνθεση του που δεν μουτζουρώνει. Το προϊόν κέρδισε δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Είναι ακριβείας, μεγάλης διάρκειας και εύκολο στη χρήση, ενώ ταιριάζει σε όλα τα είδη φρυδιών. Τα φρύδια σας θα φαίνονται τρισδιάστατα και λαμπερά. Το στυλό φρυδιών Benefit Cosmetics είναι μια τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του μακιγιάζ που θέλει να δημιουργήσει εντυπωσιακή εμφάνιση μακιγιάζ.

Μέγεθος: 0,77ml