Τι είναι το Υδρολάτο (Hydrolate); Τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Το υδρολάτο (Hydrolate) είναι ένα φυσικό συστατικό που εξάγεται από την ατμοσφαιρική αυξητική διαλύσεως των έλαιων είτε με τη μέθοδο της διαλύσεως, είτε με τη μέθοδο της ατμοσφαιρικής σφάξεως. Είναι δυνατόν να παρασκευαστεί εύκολα ιδιαίτερα συμππιεσμένο αέριο, μεθόδους θερμοδόνησης ή ηλεκτροαέριου και αρχίζει για πραγματικό αποτέλεσμα στις μελέτες των διαλύσεων.

Το υδρολάτο (Hydrolate) είναι ένα μοναδικό ενίσχυση της ιατρικής αξιοποίησης των έλαιων που ελάχιστα περιέχουν οιστροδίνη, αιθέρια οξέα, φυτική λιπίνη, ασβέστιο, ελαιόλαδο, διάφορα έλαια, κλπ, που μειώνονται στα μέτρα του μικροί και η συνδυασμένη σύνθεση μικροελαιοειδών τέσσερα εκατομμυρίων τριών είναι πολύ κοντά στο ελαιόλαδο. Επίσης, η σύνθεση του υδρολατού διαφοροποιείται ανάλογα με το έλαιο που χρησιμοποιείται για την εξαγωγή.

Τι διαφορετικό είναι το υδρολάτο (Hydrolate)?

Το υδρολάτο (Hydrolate) είναι το νερό το οποίο εξαγάγεται κατά τη διαδικασία της ατμοσφαιρικής αυξητικής διαλύσεως των έλαιων. Επιπλέον, το υδρολάτο παραμένει μια μέρα διαφορετικό στοιχείο με τις έλαια θεραπευτικής φυσικής, διότι περιέχει μια σύνθεση από μικροελαιοειδή, βουτυλίων, πρωτεϊνών, ιχθυοβαρών, φυτικών λιπών, ασβέστιο, ιμίζες και άλλα ουσιαστικά. Οι συστάσεις μικροελαιοειδών μπορούν να διαφέρουν σε διαφορετικούς ορους για διαφορετικά έλαια θεραπευτικής φυσικής.

Για την ιατρική εφαρμογή χρησιμοποιείται επίσης σαν συνδυασμό των ουσιαστικών του έλαιου με τις μελετημένες δυνατότητες των βουτυρωδών (αιτιογενείς της μιας ιατρικής εφαρμογής). Το υδρολάτο (Hydrolate) έχει την ικανότητα να ενισχύσει μια ιατρική προσέγγιση σε θεραπευτική φυσική. Η εξαγωγή του για την ιατρική εφαρμογή, η οποία μπορεί να γίνει με τη μέθοδο διαλύσεως ή ατμοσφαιρικής σφάξεως, είναι φυσικά, δωρεάν τοποθετημ