Κατεστραμμένα μαλλιά; Ενισχύστε τα – Δοκιμάστε την Nanoil Keratin Hair Mask

Τα μαλλιά σας είναι αποδυναμωμένα και φαίνονται όλο και χειρότερα; Η απώλεια της κερατίνης μπορεί να είναι ο λόγος. Διαβάστε παρακάτω τι προκαλεί φθορά και πως μπορείτε να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας με μάσκα κερατίνης από την Nanoil.

Γιατί τα μαλλιά σας είναι φθαρμένα;

Τα μαλλιά υποφέρουν για πολλούς λόγους. Τα ακατάλληλα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στα μαλλιά σας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για αδύναμα μαλλιά. Υπάρχουν πολλές αιτίες που χειροτερεύουν τα μαλλιά. Παρακάτω θα δείτε τους πιο καταστροφικούς παράγοντες:

  • καιρικές συνθήκες (έντονη ηλιοφάνεια, δυνατός άνεμος, ξηρός αέρας, μείον θερμοκρασίες)
  • τοξίνες, ρύπανση, αναθυμιάσεις αυτοκινήτων, αιθαλομίχλη, συσσώρευση προϊόντων
  • μηχανική ζημιά (τραβάτε και τρίβετε τα μαλλιά σας, τα πιάνετε σε σφιχτές κοτσίδες)
  • ανθυγιεινή διατροφή, αγχώδης καθημερινότητα, φάρμακα
  • βαφή, ντεκαπάζ
  • χρήση θερμότητας

Η κερατίνη επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά;

Η κερατίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά στα προϊόντα μαλλιών, επειδή χτίζει το εξωτερικό στρώμα των μαλλιών, διατηρώντας τα πυκνά και ανθεκτικά. Βρίσκεται επίσης στα εσωτερικά στρώματα των μαλλιών.

Εάν τα μαλλιά σας έχουν υποστεί βλάβη, εξαιτίας κάποιου από τους παραπάνω παράγοντες (ή μερικών από αυτούς που είναι οι πιο συνηθισμένοι), τότε το επίπεδο της κερατίνης στα μαλλιά σας είναι μειωμένο. Η μειωμένη ποσότητα κερατίνης επηρεάζει γρήγορα την κατάσταση και την εμφάνιση των μαλλιών. Δηλαδή, όσο λιγότερη είναι η κερατίνη, τόσο μεγαλύτερη είναι η ζημιά. Έτσι, η παροχή κερατίνης τακτικά θα πρέπει να είναι το πιο ουσιαστικό στάδιο της ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών.

Μπορώ να διατηρώ τα μαλλιά μου δυνατά και εντυπωσιακά;

Σίγουρα μπορείτε! Απλά πρέπει να τους παρέχετε αρκετή κερατίνη, μέσω ενός καλού προϊόντος περιποίησης μαλλιών. Δεν είναι απαραίτητη μια ακριβή θεραπεία κομμωτηρίου. Μπορείτε να το κάνετε σπίτι σας, αν επιλέξετε ένα απόλυτα επαγγελματικό προϊόν που σας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και καλύτερα μαλλιά από την πρώτη χρήση. Η Nanoil Keratin Hair Mask είναι αυτό το προϊόν.

Nanoil Keratin Hair Mask: επαγγελματική θεραπεία για το σπίτι

Αυτή η μάσκα είναι πλούσια σε υψηλής ποιότητας υδρολυμένη κερατίνη. Οι υδρολυμένες πρωτεΐνες διεισδύουν στα μαλλιά πιο εύκολα, έτσι το προϊόν λειτουργεί καλύτερα για την αποκατάσταση της φθοράς. Επίσης, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερφόρτωση πρωτεϊνών: τη χρησιμοποιείτε μία φορά ανά επτά μέρες και έτσι αναπληρώνετε την κερατίνη που χρειάζονται τα μαλλιά για να αποκαταστήσουν τη φθορά που έχουν υποστεί μέσα σε μια εβδομάδα.

Οφέλη της Nanoil Keratin Hair Mask

  • Η μάσκα Nanoil με κερατίνη επανορθώνει εντατικά και αναδομεί τα κατεστραμμένα μαλλιά από την πρώτη χρήση.
  • Αποτρέπει τη φθορά: σπάσιμο και ψαλίδα.
  • Ενισχύει και ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες.
  • Προσφέρει λάμψη, ανθεκτικότητα και απαλότητα χάρη στην πανθενόλη που περιέχει.
  • Προστατεύει τα μαλλιά από μηχανικές βλάβες.

Από που μπορείτε να αγοράσετε την Nanoil Keratin Hair Mask;

Δεν χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι σας ή να το αναζητήσετε σε κομμωτήρια! Οι μάσκες Nanoil με κερατίνη είναι διαθέσιμες στο [www.nanoil.gr]. Δοκιμάστε τα τέλεια προϊόντα περιποίησης για όλες τις γυναίκες που χρειάζονται επαγγελματικές θεραπείες. Επιλέξτε τα καλύτερα για σας: σαμπουάν, εξαιρετικές μάσκες, λάδια μαλλιών και άλλα καλλυντικά και θα τα έχετε στην πόρτα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *