Καθημερινή περιποίηση με Ghasel Maltese Honey Body Cream – αποτελέσματα

Ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο για να ενυδατώσετε το δέρμα σας; Δείτε την Ghasel Maltese Honey Body Cream.

καλό βάλσαμο σώματος με μέλι

Εξαιρετικοί τρόποι για να βοηθήσετε το αφυδατωμένο δέρμα

Η σωστή ενυδάτωση του δέρματος είναι το μυστικό για να το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση. Το νερό που υπάρχει στο ανθρώπινο δέρμα είναι υπεύθυνο για τη σωστή δομή των ινών κολλαγόνου και της ελαστίνης. Η σωστή ενυδάτωση του δέρματος είναι απαραίτητη για να διατηρείται ενυδατωμένο και προστατευμένο το δέρμα από δυσμενείς εξωγενείς παράγοντες.

Το ξηρό δέρμα είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς, τραχύτητα, ερυθρότητα και ξεφλούδισμα. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές είναι πιθανότερο να εμφανιστούν στο πρόσωπο και γι’ αυτόν τον λόγο η διατήρηση των σωστών επιπέδων ενυδάτωσης είναι ζωτικής σημασίας για την επιδερμίδα. Αξίζει να επιλέξετε σωστά προϊόντα, εμπλουτισμένα με συστατικά πολύτιμα για το δέρμα. Μπορείτε να σταματήσετε το χρόνο και να εμπιστευτείτε την εξαιρετικά θρεπτική Ghasel Maltese Honey Body Cream που θα παρέχει την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών, αλλά και 24ωρη ενυδάτωση στο δέρμα σας.

Ghasel Maltese Honey Body Cream – ενεργά συστατικά και αποτελέσματα

Το ξηρό δέρμα απαιτεί μία σημαντική ποσότητα ενυδάτωσης, με την μορφή φυσικών λαδιών, ενυδατικών συστατικών και βιταμινών. Η Maltese Honey Body Cream είναι ένας καινοτόμος συνδυασμός συστατικών που είναι βιο-συμβατά με το δέρμα μας. Στη σύνθεση της κρέμας θα βρούμε θυμαρίσιο μέλι, βούτυρο καριτέ, λάδι αβοκάντο, βιταμίνη Β12 και Ε.

Το θυμαρίσιο μέλι είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης C, οργανικών οξέων, αμινοξέων και βιοστοιχείων που αναζωογονούν εις βάθος και θρέφουν τα κύτταρα του δέρματος. Έχει αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.
Το βούτυρο καριτέ είναι ιδιαίτερα ενυδατικό, βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος και επιταχύνει την αναδόμηση του δέρματος.
Το λάδι αβοκάντο δημιουργεί ένα προστατευτικό φράγμα στην επιφάνεια του δέρματος που βοηθά στην πρόληψη της απώλειας υγρασίας και προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία και άλλους εξωγενείς παράγοντες.
Η βιταμίνη Β12 χαρίζει υγιές και λαμπερό χρώμα στο δέρμα. Η επιδερμίδα προστατεύεται από την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία.
Η βιταμίνη Ε που συχνά ονομάζεται και βιταμίνη της νεότητας, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και εξαλείφει τον κίνδυνο πρόωρης γήρανσης

Δεν περιέχει τεχνητές βαφές, αρώματα, σιλικόνες ή συντηρητικά.
Το φυσικό άρωμα του θυμαρίσιου μελιού καταπραΰνει και χαλαρώνει τις αισθήσεις σας. Το ροζ χρώμα είναι αποτέλεσμα συνδυασμού «κόκκινου μελιού» με βιταμίνη Β12 που μερικές φορές αναφέρεται ως «η ροζ βιταμίνη».

Καθημερινή περιποίηση με την Ghasel Maltese Honey Body Cream

  • Μακροχρόνια ενυδάτωση και λείο δέρμα σαν βελούδο μετά την 1η χρήση
  • Ορατή βελτίωση σφριγηλότητας και ελαστικότητας του δέρματος
  • Λαμπερό χρώμα και φυσική λάμψη στο δέρμα
  • Μειωμένη κυτταρίτιδα και ραγάδες
  • Καταπραϋντικό, θρεπτικό, υγιές δέρμα, χωρίς ερεθισμούς ή κοκκινίλες