Οφέλη από το Λάδι Καρύδας για τα Φρύδια και τις Βλεφαρίδες

Όλοι ξέρουμε και μας αρέσει να χρησιμοποιούμε το λάδι καρύδας ως ενισχυτικό μαλλιών. Μερικοί το προτιμάμε και για το ντεμακιγιάζ. Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν ότι το λάδι καρύδας κάνει θαύματα και στις βλεφαρίδες και στα φρύδια! Αν ονειρεύεστε μακριές βλεφαρίδες και σκουρόχρωμα φρύδια, δοκιμάστε το λάδι καρύδας!

Ποιο Λάδι Καρύδας Να Επιλέξετε;

Εάν επιθυμείτε μακρύτερες βλεφαρίδες και πιο πυκνά φρύδια, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα ακατέργαστο και παρθένο λάδι καρύδας. Αυτός ο τύπος λαδιού – είτε είναι καρύδα είτε όχι, αργκάν ή κάτι άλλο – είναι ο πιο ασφαλής και διατηρεί τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά, γιατί δεν έχει επεξεργαστεί πολύ. Εάν βρείτε ακατέργαστο και παρθένο λάδι καρύδας, θα παρέχετε στις βλεφαρίδες και στα φρύδια σας λιπαρά οξέα, μέταλλα και βιταμίνες που προωθούν την ανάπτυξη. Επιπλέον αυτό το φυσικό λάδι έχει ενυδατική δράση και ενεργοποιεί την επανόρθωση μαλλιών και δέρματος. Τέλος το λάδι καρύδας σκοτώνει βακτήρια και τους μύκητες.

Οφέλη Λαδιού καρύδας για τα Φρύδια

  • έντονο χρώμα φρυδιών
  • πυκνότερα φρύδια
  • ανθεκτικότητα στη φθορά
  • γεμίζει τα κενά των φρυδιών

Οφέλη Λαδιού Καρύδας για τις Βλεφαρίδες

  • πιο μακριές βλεφαρίδες
  • πιο σκούρες βλεφαρίδες
  • καμπυλωμένες βλεφαρίδες
  • βλεφαρίδες ανθεκτικές στη φθορά

Πως να Χρησιμοποιήσετε το Λάδι Καρύδας στα Φρύδια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας στα φρύδια σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βαμβάκι, μια μπατονέτα, ένα βουρτσάκι φρυδιών ή ακόμα και το δάχτυλο σας. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε λάδι καρύδας πριν κοιμηθείτε και να το ξεπλένετε το πρωί, πριν βαφτείτε.

Πως να Χρησιμοποιήσετε το Λάδι Καρύδας στις Βλεφαρίδες

Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε μπατονέτα ή βουρτσάκι βλεφαρίδων. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήστε ένα παλιό αλλά καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα. Βεβαιωθείτε ότι η ποσότητα του λαδιού καρύδας είναι μικρή για να αποφύγετε τους ερεθισμούς. Ωστόσο εάν το λάδι μπει στα μάτια σας ξεπλύνετε με νερό αμέσως. Προφανώς και αν δείτε ερεθισμούς στο δέρμα σταματήστε να χρησιμοποιείτε λάδι καρύδας στα μάτια.

Πότε θα Δείτε τα Αποτελέσματα;

Όταν χρησιμοποιείτε συχνά λάδι καρύδας στα φρύδια και στις βλεφαρίδες θα δείτε βελτίωση στην εμφάνισή τους, μετά από περίπου τρεις βδομάδες. Μετά από δύο μήνες περίπου θα δείτε τα αποτελέσματα και θα είναι εκθαμβωτικά!